Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bnőmmel ma lett volna kzös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnőmmel ma lett volna kzös program de lemondtam rajtam kívül álló ok miatt. De elment a közös barátainkkal azért mert így is többen mentünk volna de együtt ugyebár az igazi! Van okom agyalni?

Figyelt kérdés
Hazaérés után beszéltem vele és kérdeztem h csalódott-e emiatt azt mondta h miért lenne az...de máshogy érzem. Majd olyan félóra beszélgetés után mondta h fáj a feje is szal megy aludni. Mondta h ne aggódjak de nagyon az az ézésem h gáz van. Sztetek?
2008. aug. 12. 22:31
 1/6 A kérdező kommentje:
2008. aug. 12. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
hmm.. hát nem is tudom. Nem ismerem a bnődet, igazából csak te tudhatod hogy őszintén mondta-e vagy sem. De megértem h kételkedsz, csak szerintem alaptalan. Biztos nem fog szakítani emiatt hogy nem tudtál vele talizni, Csak ő lehet úgy fogta fel h nem is akartál vele és ezért adta vissza ő is neked ezt. sztem nem nagy ügy ez.
2008. aug. 12. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se agyalj ezen, holnapra teljesen el is fogjátok ezt felejteni. Lehet, hogy kicsit neheztelt, mert nem tudtatok talizni, de holnapra már a múlté lesz. Ez nem olyan komoly dolog, amiért pl szakításra kellene gondolnod. Tudom, hogy rosszul érzed magad, főleg ha nagyon szereted, de hidd el, hogy semmi baj nem lesz.
2008. aug. 12. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú volt mindkettőtöknek ez a nap. Lehet, kicsit napszúrást kapott a strandon, amiatt fáj a feje.

Szerintem ne agyalj, aludd ki magad te is, aztán holnap rendezitek a dolgaitokat. :)

2008. aug. 12. 22:45
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2008. aug. 12. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem barátnőd is írt, ennek a sztorinak a másik felét is olvastam mostanában :D
2008. aug. 12. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!