4 évessel nézhető igazi rajzfilmcímek érdekelnek. Van olyan ami kedves, tanulságos, esős délutánra jó program lehet?
Sammy kalandjai
Jack és a Sohaország kalózai
Beethoven
"6. Félre Spongyabobbal?
Ha nyugodt gyereket akarsz, aki képes szabályozni saját viselkedését, talán érdemes lekapcsolni a Spongyabobot, és valami lassabb mesét választani. A Pediatrics 2012. szeptemberi számában publikált kutatásban a Virginia Egyetem kutatói Angeline Lillard vezetésével kimutatták, hogy már csupán kilenc perc a Spongyabobból megzavarta a négyéves alanyok tanulási képességét és önuralmát. Azok a gyerekek viszont, akik nyugodtabb mesét néztek vagy rajzolással szórakoztatták magukat, alig mutatták ezt a hatást. A kutatók szerint természetesen nem csak a Spongyabobbal függ össze a jelenség, igaz ez bármely gyors rajzfilmre."
Nálunk a Micimackó a nyerő a "hosszú" mesékből. Kedvenc a Micimackó és a Zelefánt, de a klasszikus is jó, meg a legújabb. A többi kicsit bugyuta (a karácsonyos, meg a húsvétos, de inkább csak a felnőtteknek, a kicsiknek tetszik)
Én próbálkoztam 101 kiskutyával és Dumboval, de egyik se kötötte le a 4 éves fiamat. A többit meg még nem merem megmutatni, mert egy csomóban meghalnak a főhős szülei. Azokat majd néhány év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!