"Extra" program a kicsivel, miközben a nagy oviban van?
Van egy 4 évesem és egy 2 évesem. A nagy oviba jár, a kicsivel még fél évig leszek itthon. Szeretnék néha eljárni a kicsivel kettesben ide-oda délelőttönként, csak olyan rossz érzésem van, hogy kihagyjuk a nagyot.
PEDIG őt is elvittem extra programra amíg kicsi volt és még csak kettesben voltunk (állatkert, strand, játszóház).
Így a kicsinek is "joga van" anyával kettesben mászkálni, nem?
Ti elmennétek lelkiismeret furdalás nélkül? Vagy hagyjam ki a kisebbet a "jóból" és menjünk hármasban délután? (Csak ilyenkor ugye mindenképp megoszlik a figyelmem és az nem ugyanaz az élmény.)
Akár én írtam volna...
Dettó ugyanez a helyzet :) 4 és 2 évesek az enyémek is, januárban kezdek dolgozni. Bár a lehetőségek nálunk korlátozottabbak, de olyan jó lenne csak a kicsivel menni... de akkor a nagy? totál lelkiismeret furdalás...
Szóval kíváncsi vagyok a többi anyuka hogy látja.
Nekem is 4 és 2 :)
Én eljárok a picivel, sajnos nem tudok ugyanannyit mint a naggyal, de megyünk. Nekem pont amiatt van lelkiismeretfurdalásom, hogy a oici nem kap annyit ilyen téren (sem) mint a nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!