2.5 év-3 éves lányoddal mit szeretsz játszani?
Nálunk nagy slágerek az "utánzós" átékok:), süt- főz nekem, öltöztetjük a babáit, gyurmázni nagyon szeret, "festeni" is:). Sokat táncolunk, de együtt tornázni is szoktunk:).
Neki nagyon jó játék amikor takarítunk:D, seper, felmos, port töröl, játék neki ha bepakolhatja a kikészített ruhakupacot a mosógépbe:). Illetve mostanában kapott rá a "vágásra", ilyenkor félórát képes egy helyben ülve papírfecniket vagdosni:).
Lányom is ezt szereti amit írtak már.
Mi járunk két nyelven is tornázni, énekelni, ahol rengeteg gyerekdalt tanultunk. mindegyik nyelvn elénklem öket a lányom meg csinálja amit kell hozzá.
De szeret fözés közben mellettem ülni és ö keverheti ki a habarást meg ilyeneket.
A gyurma még nagy dolog nálunk.
A lányom nagyon szereti a kreatív dolgokat, gyurmázik, fest, gyöngyöt fűz, rajzol, színez. Ollóval vág, ragaszt. Legújabb szórakozása a radírozás!
De szoktunk társasozni is, (nyuszifutam), memória kártyázni - ill. csak megkeressük a párját.
Nagyon szereti a kirakót is, egyedül 24 db gyorsan kirak. Ma egy 100 darabosat raktunk ki együtt.
Néha babázik, vagy épít. De szokott a bátyja autóival is játszani, vagy a sínpályát rakja össze és vonatozik.
Ő bölcsis, ezért keveset tudunk együtt játszani, napi kb. fél óra amit közös játékkal tudunk tölteni.
Jövő héten lesz 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!