Mit tennél, ha a férjed/gyermeked apja, fülhallgatón keresztül üvöltve hallgattatná a 3,5 éves lányoddal a rockzenét?
Ne haragudj, de a férjed nem normális. A Tankcsapda k..va jó, én is imádom, de amióta megvan a kisfiam, csak takarítás közben hallgatom hangosan, amikor Ő kint van a kertben apukájával. Mellesleg még így is kevésbé káros, mint fejhallgatóval, vagy füldugóval hallgatni.
A kicsik fülét tényleg tönkre teszi a túl hangos zene. Azt nem mondom, hogy beszakad a dobhártyája, de sajnos nem lehetetelen, hogy maradandó halláskárosodása lesz.
Ha a férjed nem hallgat rád, szerintem vidd magaddal, amikor legközelebb a védőnőhöz mentek és ott kérdezz rá ő előtte a szakemberektől, hogy hogyan vélekednek a dologról. Vagy ami mégjobb, valemelyik online fórumon tedd egy fel egy fül-orr-gégésznek a kérdést és amit ő válaszol, azt mutasd meg a férjednek.
(Vagy akár ezt az oldalt is elolvashatja, nyilván egy csomó ehhez hasonló véleményt fogsz itt kapni.)
Nekem a Tankcsapdával magában nincsen bajom, bár nem szeretem, de ha a lányom szereti, hát hallgassa. Megjegyzem a komoly zenéért is rajong, tehát mindenevő zenei téren. A hangerő ami aggaszt, mert brutális.
Az együtt-különalvásról nem kértem véleményt, a saját ágyában alszik a lányom, a férjem mellett, tehát ez stimmel. Ott a saját ágya, jelenleg máshogy nem tudjuk megoldani, de ha a továbbiakban is válaszoltok, akkor erről ne nyissunk vitát, mert nem tartozik a kérdéshez. Köszönöm az eddigieket, és várom a továbbiakat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!