Mit tennél, ha a férjed/gyermeked apja, fülhallgatón keresztül üvöltve hallgattatná a 3,5 éves lányoddal a rockzenét?
Figyelt kérdés
A következő a helyzet: ő a lányommal alszik, mert én nagyon sokszor kelek éjjel a kisebbhez. Már ezerszer elmondtam a férjemnek, hogy ha zenét hallgatnak, akkor azt mérsékelt hangerővel tegyék, mert tönkreteszi a gyerek hallását ha nagyon hangosan hallgatják. Ezt rengetegszer kértem már. Ma este azt hallom a becsukott szobából, hogy a lányom hangosan énekli a Tankcsapda egyik refrénjét, szinte kiabálja. Bementem és meg akartam kérni, hogy halkabban, mert a pici erre felébred. Mind a kettőnek a fején volt a fülhallgató és üvöltött a zene (dvd-ről), a fejhallgatón kívül is lehetett hallani, hogy melyik szám szól. Lekaptam a lányom fejéről, és felraktam magamra, és olyan hangos volt, hogy én felnőttként nem bírtam azt a hangerőt, ahogyan hallgatták. A tv-t normál esetben a 20-21-es hangerővel hallgatjuk, a Tankcsapda az 58-as szinten szólt. Megőrülök ettől, szerintem teljesen tönkreteszi a gyerekem hallását, egyébként a férjem is részben már süket, pont ezért. Felrobbanok, felrobbanok, felrobbanok! Mit tennél? Vagy én reagálom túl?2012. okt. 5. 21:30
11/16 anonim válasza:
Hát bizony bennem is az merült fel, hogy elvágnám a fülhallgató zsinórját, hogy ne tudják bömböltetni. Gondolom, a kérésen, könyörgésen már túl vagy. Ha ilyen fafejű és értetlen a párod, akkor én bizony drasztikus módszerhez folyamodnék.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma reggel felhoztam a témát megint, belátta, hogy tévedett, sokadszor. Megígérte, hogy több ilyen nem lesz, vigyázni fog. Hiszek neki, leglábbis szeretnék hinni. Ezt leszámítva egy rendkívül okos, értelmes ember, és megbízható, odaadó, szeretetteljes apukája a két gyermekemnek, rajong értük és viszont, de ez valahogy nem megy neki.
2012. okt. 6. 12:22
13/16 anonim válasza:
10-es vagyok. örülök, hogy sikerült a lelkére beszélned, remélem tartós lesz.
14/16 A kérdező kommentje:
Én is remélem. Most Rolling Stonest hallgatnak, és nem hangos! :-))))))))
2012. okt. 6. 21:34
16/16 anonim válasza:
Ja és Tcs-t hallgattat vele hol vannak mostanság az ilyen normális emberek.Amúgy meg nem kell aggódni csak jó lesz a gyerek ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!