Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam pár napja kuzd a...

Kisfiam pár napja kuzd a viurassal ami hányással hasmenéssel jár. Javult aztan mára elorol kezdtunk mindent Miért?

Figyelt kérdés
Kisfiam hányt, ment a hasa, láza is volt. Valami virus féle. Dokinál voltunk kapott egy készitményt amit vizben kell oldani és azt innia (perenterol) eltelt 2 nap tegnap mondhatni hogy jobban volt de mára már mint eloszor, megy a hasa, hányik is.Miért lehet ez???Enni rizsgolyot adtam neki,rizset banánnal-almával,tegnap nagyon kérte a levest adtam neki 4kanálal ami vissza is jott.Mit tehetnék érte?miért romlott ulyra az állapota?

2013. febr. 9. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi most jöttünk haza csütörtökön a kórházból.

Rota vírusos volt a 2 éves kisfiam.

Vigyázz,hogy mennyire megy a hasa és hogy hányszor hány,nehogy kiszáradjon.

Mi azért vittük be,mert sokkal kevesebb volt amit bevittünk neki folyadék,mint ami kijött neki alul-fölül.

3 napig infúzión volt.

Remélem nálatok nem lesz ilyen súlyos a helyzet.

2013. febr. 9. 15:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is azért vittem el a dokihoz elso este még azt hittuk hogy tlán tul jol esett neki a kaja és azért hányt aztán reggelre bebizonyosodott h sulyosabb.Mi is bent voltunk egész nap doki bácsi adott neki 500ml szirup félét azt kellett neki meginnia 4orán keresztul és csak azután johettunk haza másnapra mondhatni jol volt már folkelt megnézte a játékait ..stb de ma ulyra olyan vacakul van igaz nem hányik olyan gyakran meg hasmenés sincs annyi mennyiségben mint elso nap de igy is rémiszto azt hinné az ember hogy már csak javulni fog erre meg rosszabodik és nem értem hogy mitol lehet:(
2013. febr. 9. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Mármint azt hogy nem javul a helyzet annak ellenére sem hogy betartjuk a diétát adom a lotyot is amit a doki irt fel.
2013. febr. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!