Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tojásos tésztát adhatok...

Tojásos tésztát adhatok hasmenéssel küzdő gyereknek (vírus okozza)?

Figyelt kérdés

már több, mint egy hetet pirítóst és alma-krumpli-répát eszünk, finoman szólva is unjuk már.

Bármi ötletet szívesen veszek, hogy mit lehet ilyenkor még nyugodt szívvel enni!

2013. jan. 21. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Mivel egyrészt a zsiros ételeket nem javasolják, a tojásos tészta meg eléggé az, márészt a tojás eleve nem könnyen emészthetö étel, föként sütve, ezért nem ajánlatos.

Tésztát, rizst, krumplit (föve) ehet nyugodtan a gyerek, sovány húst, sovány túrót, zöldségleveseket (rántás nélkül) nyugodtan adhatsz neki.

2013. jan. 21. 17:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Ok, én is így gondoltam, de anyum szerint a tojás nem nehéz kaja...

tésztára, rizsre mit tehetnék, hogy valami "finomat" is kapjanak a gyerekek, ne csak natúr tésztát v. rizst? Valami szószos állagú dolog jól jönne nekik azt hiszem.

2013. jan. 21. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:

bontsd ki a rizst és úgy öntsd a lábosba. tegyél bele zöldségeket, öntsd fel 2x annyi vízzel ami ellepi és főzd el a vizet fedő alatt. nagyon finom. én ma zöldbabot, répát és gombát tettem a rizshez, te most a gombát és a puffasztókat kerüld.

tészára meg tehetsz főtt krumplit kis pirospaprikával pici sajtot

2013. jan. 21. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Csinál nudlit vagy gombócot. Az csak krumpli + liszt. Én is többször csináltam diéta alatt, mikor már untuk a főtt krumplit és a rizst.
2013. jan. 21. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
*csinálj
2013. jan. 21. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!