Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hasmenéssel mikor mentek dokihoz?

Hasmenéssel mikor mentek dokihoz?

Figyelt kérdés
Nincs láza (hőemelkedése se), van étvágya, iszik rendesen ugyanúgy, mint eddig, jó a kedve, csak hasmenése van.
2012. aug. 1. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
4nap után attol függ ha naponta 4-5 kakis pelenka van s semmi nem fogja meg akkor doki
2012. aug. 1. 13:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Mennyi idős?

Hányszor kakil egy nap?

Diétáztatod?

2012. aug. 1. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
én első nap felhívnám, mit ajánl, de csak akkor vinném be, ha vészes lenne. 3 nap után el kellene múlnia. Ja, és ti is elkaphatjátok, legyen otthon Normaflore. A kisgyerek is kaphat napi 1 ampullányit.
2012. aug. 1. 13:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Tegnap óta van, de az érdekes az, hogy csak délelőtt van sok pelus, délután talán már csak plusz egy a pisisek mellett. Délelőtt volt 3 kakis pelus. Abból egy olyan rendes adag, a másik kettő inkább csak amolyan bepiszkítós.

Diétáztatom persze. Normaflort és társait nem adok addig, míg megy a hasa, addig semmi értelme, hisz úgyis csak kijönne. Nekünk semmi bajunk, de ahogy néztem neki se. Igazából elképzelésem nincs, hogy miért mehet a poci. Már gondoltam a fogára is, de eddig ilyen nem volt az előző 17tel.

2012. aug. 1. 13:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Jah, 21 hós múlt.
2012. aug. 1. 13:26
 6/10 anonim ***** válasza:
az a hasmenés, amikor vizes lötyi jön a seggéből. Nálatok ez van?
2012. aug. 1. 13:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Olyan talán csak egy volt, de az már elmúlt. Most nagyon híg kaki van, de talán már az sem annyira híg, mint volt. De nem is normál állagú.
2012. aug. 1. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor nagyon ne aggódj, Normaflore még mindig mehet, szerintem, valami csak felszívódik neki belőle
2012. aug. 1. 13:36
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeteket!

További szép napot!

2012. aug. 1. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi 3 nap után lementünk, mert hőemelkedése volt. A foga miatt lehetett, drnő normaflore-t adott es Normagyt port. Azt mondta ne diétáztassam, már akkor sem diétáztatják, ha vizes a hasmenés.

Nem a foga jön? Azért hívd fel az orvosotokat.

2012. aug. 1. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!