Okozhat a nagy meleg lázat? Nem gond, ha nem rohanok vele dokihoz?
Kisfiam 20 hónapos, tegnap este belázasodott.Kapott egy kúpot,minden oké volt ma délelőttig,mikor megint felment a láza.Amúgy semmi baja, mikor épp nincs magas láza jókedvű,játszik.Nem hányt, nem megy a hasa.
Tavaly is volt, hogy nyáron belázasodott,akkor rohantam vele ügyeletre,ugye kicsi volt még, ott azt mondták a melegben előfordul,itassam sokat és ha nem múlik akkor vigyem a dokihoz(hétvége volt)
létezik, hogy a nagy melegekben kicsit legyengült a szervezete és ezért lett lázas?Nem baj, ha itthon kezelem és ha hétvégén nem múlik akkor hétfőn elviszem a dokihoz?
(a mai rendelésről mér lekéstünk)
Nálunk is járt a láz:-))Pont mint a fiadnál a tünetek.Kiderült,hogy 3 napos láza volt,mert aztán a láz után jöttek a pöttyök.Semmi mást nem tudsz tenni(ha ez van)mint hogy csillapítod a lázát és itatod.
Jobbulást:-))
köszi a válaszokat.
Májusban már átesett a 3 napos lázon, tudom, hogy akár mikor újra kijöhet,de azért május nem volt olyan rég..
De kihez kéne vinnem?Másik orvoshoz itt a városban?Nem baj, hogy nem hozzá tartozunk?
köszi.
Amúgy gondoltam, hogy csak a meleg nem okoz lázat(38.5),de gondoltam összefüggésben lehet...
És 3 napos láz jelentkezhet 2x ilyen közel egymáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!