34hétben vagyok gond lehet abból, hogy még mindig kádban fürdök? A méhszájam még teljesen zárt, nem szoktam nagyon meleg vízben fürödni. Nem nagyon szeretem a tust.
én is kádas vagyok, sőt forróvizes. Az első babám 38 hétre született, a 2. 41 hétre. A végén már visszavettem a hőfokból egy kicsit, igaz a 2.-nál pedig feljebb, mert tulhordtam, és orvos tanácsolta. Attól függ, hogy szoktattad hozzá elejétől fogva a babát.Mert ha elejétől fogva langyos vízben fürödtél, és hírtelen melegbe ülsz, furcsa lesz neki, és ettől lehet gond. Ezt is orvos mondta.
A kádtól természetesen nem lehet gond.
Nyitott méhszájnál tanácsolják a tusolást.
Hát ha eddig nem volt gond, akkor azt hisem ezután sem lesz. :)
Amúgy tényleg csak arra kell figyelni, hogy ne legyen forró a víz, az nem tesz jót a babónak!
Viszont a terhesség vége felé már ha vannak jóslók, fáj a hát, a derék, akkor ajánlják a fürdőt, mert enyhíti a fájdalmat! Minden jót!
Nekem a nap fénypontja szokott lenni, mikor beülök egy kád meleg vízbe.
37 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!