Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Orrfolyással vinnéd dokihoz?

Orrfolyással vinnéd dokihoz?

Figyelt kérdés

sima orrfolyással elvinnéd dokihoz? orrsziporszivozom és van orrsparym is szintelen a váladék

kap c vitamint, gyümit calcimuskot

2012. ápr. 13. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Színtelen váladékot mezei náthavírus csinál :) Ha torka nem fáj, nem köhög, láztalan, egyéb tünet nincs, nyugodtan folytathatod az otthoni kúrát( C-vitamin, calcimusk, spray, porszívó.). Mondjuk azt nem írtad mennyi idős, babát még elvinnék orvoshoz, óvodáskorú gyermeknél ez ebben az esetben már nem vészes. Ha dugul az orra, akkor viszont érdemes elvinni, kap orrcseppet ami leviszi a nyálkahártyaduzzanatot, ez az arcüreggyulladás megelőzése miatt fontos, de ha jól ürül az orra, nem dugul napokig, akkor semmi gáz.
2012. ápr. 13. 12:15
 2/9 A kérdező kommentje:
19 hós
2012. ápr. 13. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Én ilyenkor Cebiont és Fenistil cseppet adok.

2012. ápr. 13. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem kell, csak betegebb lenne. Amíg nem köhög, láztalan, nincs komolyabb baja, elég az otthoni kúra.
2012. ápr. 13. 12:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Sima náthával még egyszer sem vittem.Ha köhög paxirazol,cebion porszi orrszi.

2012. ápr. 13. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem így nem vinném. Ha rosszabbodnak a tünetek vagy egyéb tünet jön hozzá (köhögés, láz, levertség) akkor igen.
2012. ápr. 13. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Tegnap tettem fel ahsonló kérdést!!!

17 hónapos a lányom egy hete folyik az oraa semmi más tünete nincs. Kap Fenistil cseppet és c vitamint,valamint sok gyümit.

Nekem mindenki azt írta vigyem,de este el is viszem,mert aggaszt egy kicsit:(:(

2012. ápr. 13. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem vinném, mert tapasztalat, hogy egy hét múlva mehetünk vissza valami komolyabb nyavalyával, amit a váróban szed össze a lurkóm.

Házi patika: Cebion cseppek, mézes-citromos tea, orrszívás, Stérimar orrspray, és ha duzzadt az orra belül, akkor Fenistil cseppek is. (Ha nincs láz, vagy köhögés, amúgy is ezt ír a dokinéni is.) Plusz ilyenkor még jobban figyelek rá, hogy mindig rendesen fel legyen öltözve, sose legyen hideg a keze-lába.

Lázas, köhögős betegségnél viszont orvos! (Nekünk idén már több is volt...)

2012. ápr. 13. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vinném, azért amit az utolsó írt. Tuti benyel valamit és mehettek vissza. rengeteg most a hányós hasmenéses, nem biztos hogy össze kéne szedni.
2012. ápr. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!