Kisfiam 17honapos. Masfel hete kuzdunk a hasmenessel. Bar mar nem sokszor de meg mindig laza a kakija. A doktor neni, csak, dietat es Laktiv Babyt javasolt. Szerintetek? Engem aggaszt ez az elhuzodo hasmenes. Kerem az irjon aki jart mar hasonlokepp.
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 16:13
1/4 anonim válasza:
Ha nektek is megy a hasatok, akkor valami vírus lehet.
2/4 anonim válasza:
Normolyt port nem kell innia kisfiadnak?
Kislányom 2 éves múlt, és 1 hónapja volt 1 hétig hasmenése. Nekünk azt mondta az orvos, hogy nem kell diétát tartani, egyen amennyit akar, írt fel Normolyt port, amit 2 napig adtam Neki. Ha már csak laza, akkor lehet, hogy már múlik. Nem mondta, hogy menjetek vissza, ha még pár nap múlva is hasmenése van? Nem fogzik?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem fogzik.
Normolyt port en szedek,mert nekem is ment,bar nala kezdodott elsore.Azt mondta hogy ha mar 4-5napig normal a kakija akkor menjunk vissza.
2012. aug. 24. 21:13
4/4 anonim válasza:
nekünk is volt ilyen, nem segített semilyen gyógyszer csak ideiglenesen, ezért amikor a nejem 3.- szor váltotta ki a gyógyszert azt mondtam, hogy nem. végül egy jó gyógyteát állítottunk össze, ami segített, a lényeg a lósóska mag volt, ami most van bőven, hársfa, orvosi zsálya, stb. ez után második nap már javult, majd 3. napra el múlt, majd csak ezt a teát kérte, és végül egy héten belül tünetmentesen gyógyult. sajnos most más betegsége lett 7 éves korára, az anyja válik, majd tönkre vágja. most már pszichológusra van szüksége, olyan meg nincs a mezőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!