Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fogzásnál mennyi ideig van...

Fogzásnál mennyi ideig van hasmenés?

Figyelt kérdés

Kislányom 2 éves. Péntek óta sűrűbben kakil, lazább a széklete. 3 utolsó foga nincs még kinn. Vasárnap óta még lazább a kakija, este hőemelkedése volt, ami hétfő du-ra elmúlt. Doktornő látta, azt mondta, a foga lesz, de ha még szerdán is hasmenése lesz, vigyük vissza. Ma már "csak" 6x volt kaki, de sokszor csak egy kicsi csík (bocs a részletezésért). Étvágya ma már jó, kedve is, iszik rendesen.

Nálatok meddig tartott a hasmenés fogzásnál? Ha nem múlik el, akkor ilyenkor kórházba küldik? Tudom, hogy nem vagytok orvosok, a tapasztalatok érdekelnének.

Bocsánat a hosszúságért!

2012. júl. 24. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
egy hétig megy a babám hasa ha fogzik..szerintem várj egy kicsit és konzultálj az orvossal legalább telefonon!
2012. júl. 28. 01:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válasz, ment a zöld kezecske.
2012. júl. 29. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
köszi:)
2012. júl. 30. 00:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Én köszönöm, hogy válaszoltál:-).
2012. júl. 30. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!