Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzásnál mennyi ideig tart a...

Fogzásnál mennyi ideig tart a hőemelkedés és hasmenés?

Figyelt kérdés
15 hónapos a lányom, még csak 4 foga van, most megint jön, hőemelkedése és hasmenése van reggel óta. hasmenése annyira, h kb 12szer cseréltem pelust.
2010. aug. 13. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
2010. aug. 13. 16:51
 2/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ.

a dr nő szerint is fogzás...

2010. aug. 13. 17:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk egyik sem volt, még csak lazább sem volt a széklet. Más baja lehet, vidd orvoshoz, lehet vírusfertőzés.
2010. aug. 13. 18:50
 4/11 anonim ***** válasza:
26%
Első! Még hány helyen reklámozod azt a nyomorult linket???????
2010. aug. 13. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:
27%

19:40 Téged ez mi a francért zavar? Én nem szóltam be neked. Annyiszor teszem be, ahányszor a fogzásra fogják azt, ami nem az.

Sajnos rengeteg anyuka a fogzásra fog egy csomó mindent, ami álatlában nem is az, mert pl. mint te is, nincsenek tisztában a fogzás mikéntjével. Ilyenkor legyengül az immunrendszer és sokkal könnyebben kap el a baba mindenféle betegsétet, vírust, bacit és ezért beteg, nem a fogzás miatt.

Jó lenne, ha annak szólnál be, aki okot is ad rá kedves.

2010. aug. 13. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 18 hónapos,most jönnek az rágó fogai (3 egyszerre).2-3 napig volt hőemelkedése és 1 hete megy a hasa.A napi 3 pelushoz képest most mi is ott tartunk mint Ti:10-12 db.Mára talán kevesebb volt és végre evett is pár falatot.Nálunk nem is a fog miatt van a baj,hanem a popsija miatt.Annyira "erős" a kakija,hogy rettenetesen kicsípte neki.Pedig azonnal cserélem.Nem akar fürödni,nem ül a motorjára stb.Remélem nem tart már sokáig.
2010. aug. 13. 23:27
 7/11 anonim ***** válasza:
13%

tegnap 20:47 te meg ne mondd meg nekem mivel legyek tisztában!!!!!! De akkor is uncsi már hogy minden kérdésnél azt az idióta weboldalt reklámozod...

Előbb-utóbb a modik is megunják ám ;)

2010. aug. 14. 00:04
 8/11 A kérdező kommentje:

23:27-es köszönöm a választ. Én mikor nagyon csúnya volt a popsija, sudocremmel, meg babé popsikrémmel kentem, hamar rendbehozta.:)

Többieknek üzenem: mint már írtam, a doki mondta, h a fogzástól van!!!

És kérlek ne vitatkozzatok, semmi értelme!

2010. aug. 14. 07:47
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
00:04 te aztán tudsz igazán hasznos válaszokat adni! köszönjük, hogy ilyen okos vagy!
2010. aug. 14. 09:08
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Off:

0%-os te inkább meg se szólalj! Te se épp a kérdésre feleltél!!

2010. aug. 14. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!