Fogzásnál mennyi ideig tart a hőemelkedés és hasmenés?
Figyelt kérdés
15 hónapos a lányom, még csak 4 foga van, most megint jön, hőemelkedése és hasmenése van reggel óta. hasmenése annyira, h kb 12szer cseréltem pelust.2010. aug. 13. 16:34
11/11 anonim válasza:
"tegnap 20:47 te meg ne mondd meg nekem mivel legyek tisztában!!!!!! De akkor is uncsi már hogy minden kérdésnél azt az idióta weboldalt reklámozod...
Előbb-utóbb a modik is megunják ám ;)"
Te mekkora egy lúzer lehetsz, ha moderátorokkal fenyegetőzöl és még olvasni sem tudsz. Nem azt írtam, hogy TE legyél bármivel is tisztában, hanem általában az anyukák. Idiotizmus a csúcson sokszor tényleg, amit itt lehet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!