Már egy hete megy a kisfiam hasa! Ha eszik vagy iszik 10 perc múlva megy a wcre. Pénteken és szombaton lázas volt aztán az elmúlt neki, szerdán egész nap lázas volt, ma este megint. Nagyon aggódok, orvosnál voltunk, mit tehetnék?
Azt elfelejtettem írni, hogy kisfiam 3é és fél éves!
Smectát kapott, most széntablettát és folyamatosan a normaflort.
Sok múlik azon mit eszik!
Semmi tejtermék, még ételbe sem! Semmi gyümölcs! Semmi normális főtt ètel, felvágott, virsli, semmi! Semmi gyümölcslé!
Csak főtt burgonya, főtt rizs, keksz, ropi, csupasz kenyér, pirítós, puffasztott rizs.
Tea, vagy víz, vagy szörp ha nem issza meg a vizet!
Nálunk is volt ilyen, a smecta semmit sem ért, és meg sem akarta inni, a széntabletta és a diéta 3 nap után hatott!
Ez hülyeség, hogy 1 hetet kell várni a székletminta küldéssel. Nem is értem a dokidat. A kisfiamnak is volt többször hasmenése, na nem ilyen durva, de mivel bölcsis, negatív minta kellett, hogy újra járhasson. Rögtön elküldte a dokink tenyésztésre a mintát, illetve nálunk úgy működik, hogy kiadja a tartályt és nekünk kell bevinni az ÁNTSZ-hez.
Probiotikumok közül nekünk a Protexin Restore-t javasolták a gasztroenterológián és nagyon bevált, viszont rettentő drága, majdnem 4000 ft.
Én a láz miatt, lehet, hogy bevinném az ügyeletre, mert együtt a hasmenéssel tényleg kiszáradhat a kisfiad.
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Egy szintén 3,5 éves kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!