Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szemfog kibújása járhat nagy...

Szemfog kibújása járhat nagy hasmenéssel?

Figyelt kérdés

Látok egy fehér pöttyöt a jobb felső szemfoga "helyén" oldalt az ínyen, ez lehet a fog?

A nagyobbikat is megkínozta a foga, de most a kisebbik gyerkőc nagyon szenved, 2 hete éjjel is kelünk olykor hozzá, és tegnap este, de főleg ma megy a hasa rendesen. Újat nem evett, ismeretlent sem, máshol sem evett, nem lázas, amúgy viszonylag jó a kedve, csak a popsija piros.

2012. nov. 8. 08:52
 1/4 A kérdező kommentje:
14 hónapos, és a többi foga kint van, a szemfogakat várjuk csak :)
2012. nov. 8. 08:53
 2/4 gabszem ***** válasza:
a fogzás sok babánál hasmenést okoz.
2012. nov. 8. 08:53
 3/4 A kérdező kommentje:
amúgy is egy "fosós galamb" (értsd: sosincs székrekedése, könnyen emészt), de most? hallom, h "kibugyogja" a kakit, ami inkább csak egy kiskanálnyi, de már sír, csípi :(. Kicsit azért aggódom, de nem szeretném, ha az orvosnál benyalna valamit, és tényleg csak fogzik, azzal csak rontanék a helyzeten :(.
2012. nov. 8. 08:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül nem nyugodtam, mert 11-ig 8 kakis pelusa lett, levittem orvoshoz: vírus, kapott egy csomó vackot, és mivel hányós-hasmenéses vírus van, kaptunk kúpot, hogyha hányni is kezdene, meg diéta.. Szegényem, fogyott is. De jól tettem, hogy hallgattam az anyai megérzésemre, éreztem én már a kérdés kiírásakor is, hogy menni fogunk még a délelőtt orvoshoz... De rendbe jön hamar :)
2012. nov. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!