Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Extrém hisztinél langyos zuhany?

Extrém hisztinél langyos zuhany?

Figyelt kérdés
Amikor a kicsi hörög, elkékül, öklendezik. Ilyenkor ha megölelném, csak rugdos, kitekeri magát, és még jobban belelovalja magát...
2013. febr. 8. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

enyém nem alszik délután már de az oviban nagyon elfárad így megy a hiszti otthon a kimerültségtől.

nálunk abszolút működik napi szinten, hogy akkor van fürdés amikor a hiszti a tetőfokára hág :)

de nem mint büntetés, hogy kiabálok vele és a zuhany alá csapom vagy valami ilyesmi. tök nyugodtan, kedvesen beültetem egy kád vízbe és játszom vele, teljesen lenyugszik, kicsit felfrissül így hiszti nélkül telik az este további része :)

2013. febr. 8. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a fiamnál az vált be, hogy ha nagyon hisztizett, hideg vízzel bevizeztem a kezem, leguggoltam hozzá, és a két kezembe fogtam az arcát. Kicsit megemeltem a fejét, hogy a szemébe tudjak nézni. Ettől egyből lehiggadt, sőt mikor kérdeztem, hogy jól esett, azt mondta igen. Utána megtörlöm az arcát, és babusgatom, meg elmondom, miért volt rossz, amit csinált, miért nem engedtem azt amiért hisztizett.
2013. febr. 8. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk nem vállt be. :( A lányom pont ezt művelte mikor kisebb volt, az apja mikor már tetőfokára hágott a hiszti és a fél környék a gyerektől zengett, tök nyugisan beállította a zuhany alá és rányitotta a hideg vizet! :) Ekkor kiderült, hogy a hiszti nem érte el a tetőfokát, csak utána kezdődött! :)

Én azt mondom próba szerencse. Van akinél beválik, van akinél nem. Nálunk a bünti sarok, vagy fürdőbe zárás vált be, ott addig hisztizhetett, míg meg nem unta. Előbb utóbb rájött, hogy nem érdekelt, amit csinál és egyik pillanatról a másikra abba tudta hagyni a műbalhét. Azóta már 5 éves, szerencsére ezekkel felhagyott, nagy cirkuszt nem rendez, de még mindig be-be próbálkozik. A lényeg, hogy legyél következetes!

2013. febr. 8. 21:59
 4/6 Disi ***** válasza:
82%
Hát nem tudom. Az én anyukám hideg vízzel próbálkozott annak idején, de ezzel annyira rám ijesztett, hogy utána alig tudott rávenni hogy vegyek levegőt. Hagyd ott és ne foglalkozz vele. Én legalábbis ezzel próbálkozom.
2013. febr. 8. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Lezuhanyozni nem szoktam, de Megmosom az arcát. Egyszer a bölcsiben is megmosták neki, mert ott is hisztizett. Ott annyira bevált, hogy többször nem kellett. Mostanában itthon se nagyon, legtöbbször elég, ha megkérdezem, hogy hozzam-e a vizet? Általában rögtön megnyugszik. :)
2013. febr. 9. 07:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk nem jön be, csak jobban felhergeli magát.
2013. febr. 9. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!