Családos anyukák! Használtok fürdőkádat gyerekeitek fürdetéséhez? Vagy a zuhany a praktikusabb?
átalakítás előtt állunk, nem tudom eldönteni, hogy egy kényelmes épített zuhany (ahol 2 felnőtt is elfér, vagy gyerekből több is), vagy 1 aszimetrikus kád legyen a fürdőszobában? a férjemmel nem használtuk a kádat előző lakásunkban, mindig zuhanyoztunk, de gyerekek fürdetéséhez talán praktikus lenne.
köszi a segítséget!
A gyerekek imádnak a kádban pancsolni. Nálunk hárman is ültek egyszerre benne, úszott a fürdőszoba. Én zuhanypárti vagyok, de időnként jól tud esni egy kényeztető hosszú fürdő.
A nagyszülőknél nincs kád, csak zuhanytálca. Végül is abban is tudtak fürdeni kiskoruktól kezdve, ha bedugtuk a dugót, olyan volt, mint egy ülőkád, de fele annyira sem élvezték.
De nyilván azt szokja meg a gyerek, ami van.
Csak azt tudom mondani, hogy praktikus a gyerekeknek.
No meg azt, hogy ééén nem tudnék kád nélkül élni.
Gondolom, sokat segítettem.
Ja, egy barátnőméknek sincs kádjuk, és mindig irigykedik, ha mesélem, hogy együtt fürödtem a gyerekekkel.(természetesen megmosakszom előtte).
aha. köszi aválaszokat!
most fél éves a poronty, kis káda van. még több gyereket szeretnénk.
akkor ha jól értem, mindenki szerint jobb a kád, ha megoldható.
és még1:
akik kádban fürdetik a gyerkőcöket, azok mindennap így teszik? vagy ez az "ünnepi" menetrend?
lEHET, HOGY NEM OKOS A GYEREKET ÁZTATNI, DE IGEN, MINDEN NAP. Bocs, bekapcsolva maradt a cl..
Összvissz ha húsz percet áznak, de általában annyit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!