Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik kád tűnik jobbnak több...

Melyik kád tűnik jobbnak több gyerek egyszerre fürdetéséhez?

Figyelt kérdés

Kis fürdőszobába keresek fürdőkádat.

még csak 1 babánk van, de több gyerekben gondolkodunk.

köszi!

[link]

[link]

2011. febr. 8. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Mind a kettő szupi:-)

Bármelyik megfelel több gyerek fürdetésére, de nekem a második tetszik jobban:-)

2011. febr. 8. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Amikor itt alszik a barátnőm kisfia, aki nyolc éves, együtt fürdik a fiammal, aki két és fél.

Sima egyszerű kádunk van, nagyszerűen elférnek, úszik a fürdőszoba, imádják:)

2011. febr. 8. 15:14
 3/8 A kérdező kommentje:

a sima, egyszerű nem fér be, ezért kell asszimetrikus. a legjobb ez lenne, de ebbe biztos nehezen férne el több gyerek.:

[link]

2011. febr. 8. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:

szia,

szerintem elférnének mindegyikben, még az utolsóban linkeltben is!! nekünk 80x80 "kádunk" van és amikor itt van az unokahugi akkor is jól elférnek benne, 2,5 és 1 évesek a kicsik :)

Ági

2011. febr. 8. 17:21
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi!
2011. febr. 8. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
nekünk olyan van mint a második,2 gyerkőc kényelmesen a 3 kicsit szűkösen de még úgy is elférnek benne.
2011. febr. 8. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Vaterán meg teszveszen van egy emberke aki vadi uj,fóliás kádakat árul nagyon jó áron,érdemes körbenézni,mi is tőle vettük.

Panel,sarokkáddal,jó áron :D

Nem érdemes szerintem 100ezerét nézni és venni...

2011. febr. 9. 07:56
 8/8 A kérdező kommentje:

találtam egy utolsó darabot 67-ért, szerintem az lesz. de akkor még ránézek a vaterára is.

köszi a segítséget!

2011. febr. 9. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!