Családos anyukák! Használtok fürdőkádat gyerekeitek fürdetéséhez? Vagy a zuhany a praktikusabb?
átalakítás előtt állunk, nem tudom eldönteni, hogy egy kényelmes épített zuhany (ahol 2 felnőtt is elfér, vagy gyerekből több is), vagy 1 aszimetrikus kád legyen a fürdőszobában? a férjemmel nem használtuk a kádat előző lakásunkban, mindig zuhanyoztunk, de gyerekek fürdetéséhez talán praktikus lenne.
köszi a segítséget!
Szerintem is kád. Még a saját gyerekkoromból emlékszem, milyen jókat lehetett ott játszani, és a fiam is imád pancsolni.
Nálunk minden nap fürdés van. Majd ha nagyobb lesz, és tud már zuhanyozni, akkor nem lesz minden nap, mert hát azért drága a víz, meg a zuhany gyorsabb is, akkor majd olyan 2-3 naponta lesz fürdés, a többi nap meg zuhanyzás. Én is így szoktam.
köszi a segítséget!
akkor kádunk lesz. olyan paravános kádat nem tudunk betenni, mert szűk a hely, és akkor nem tudnánk beszállni a kádba, illetve nem tudnék odaguggolni a gyerek mellé fürdetéskor.
köszi a válaszokat!
Kád legyen szerintem.
Vagy építhettek amolyan 2in1 módon magasított falú zuhanyfülét, amibe lépcsőn lehet beközlekedni és ha bedugod kád, ha nem, akkor zuhany.
Nekünk kád van.
2-3 naponta mindenképpen van nagy pancsolás., a többi napokon ahogy alakul, vagy csak beleállítom!ültetem és gyorsan lezuhanyozom, vagy ha fáradt/későn érünk haza akkor meg csak letörölgetem és kész.
20 hónapos a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!