Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Családos anyukák! Használtok...

Családos anyukák! Használtok fürdőkádat gyerekeitek fürdetéséhez? Vagy a zuhany a praktikusabb?

Figyelt kérdés

átalakítás előtt állunk, nem tudom eldönteni, hogy egy kényelmes épített zuhany (ahol 2 felnőtt is elfér, vagy gyerekből több is), vagy 1 aszimetrikus kád legyen a fürdőszobában? a férjemmel nem használtuk a kádat előző lakásunkban, mindig zuhanyoztunk, de gyerekek fürdetéséhez talán praktikus lenne.

köszi a segítséget!

2011. febr. 7. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is kád. Még a saját gyerekkoromból emlékszem, milyen jókat lehetett ott játszani, és a fiam is imád pancsolni.

Nálunk minden nap fürdés van. Majd ha nagyobb lesz, és tud már zuhanyozni, akkor nem lesz minden nap, mert hát azért drága a víz, meg a zuhany gyorsabb is, akkor majd olyan 2-3 naponta lesz fürdés, a többi nap meg zuhanyzás. Én is így szoktam.

2011. febr. 7. 21:50
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi a segítséget!

akkor kádunk lesz. olyan paravános kádat nem tudunk betenni, mert szűk a hely, és akkor nem tudnánk beszállni a kádba, illetve nem tudnék odaguggolni a gyerek mellé fürdetéskor.

köszi a válaszokat!

2011. febr. 8. 07:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Kád legyen szerintem.

Vagy építhettek amolyan 2in1 módon magasított falú zuhanyfülét, amibe lépcsőn lehet beközlekedni és ha bedugod kád, ha nem, akkor zuhany.

Nekünk kád van.

2-3 naponta mindenképpen van nagy pancsolás., a többi napokon ahogy alakul, vagy csak beleállítom!ültetem és gyorsan lezuhanyozom, vagy ha fáradt/későn érünk haza akkor meg csak letörölgetem és kész.

20 hónapos a lányom.

2011. febr. 8. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Kád párti vagyok, bár egyéves kislányom egy héten kb. 3szor fürdik kádban, akkor is max 10 percet. Praktikusabbnak tartom a kádat, nem csak annak, akinek kicsije van. (Én áztatni is szoktam benne ruhát pl. ) Kádban lehet zuhanyozni, de zuhanyban kádalni nem. :) Bár az újabb zuhanyok olyan mély tálcásak, ha budugjuk a dugót, olyan, mint egy ülő kád.
2011. febr. 8. 11:06
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi!

meggyőztetek, kád lesz.

még ha van kedvetek, írjátok meg, melyik tűnik jobbnak több gyerek egyszerre fürdetéséhez:

[link]

[link]

2011. febr. 8. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!