Mit lehet tenni hisztinél, ha mást tesz az egyik felnőtt, mint a másik?
Figyelt kérdés
Most lesz két éves hamarosan a párom gyermeke, és heti 3 napot van nálunk. Elég hisztis lett mostanában, mindenért fel kell venni, ha valami nem úgy van, ahogy akarja, akkor a hátára veti magát és sír. Tudom, hogy dac- és hisztikorszak van, de a párom, meg otthon is az anyja, azonnal felkapják, így csak erősítik a gyerekben, hogy ez milyen jó. Én nem kapom fel mindenért, hagyom kicsit. Amikor huzamosan sokat vagyunk együtt, akkor szinte már nem is hisztizik, de amint megérkezik az apja, újból hisztigép lesz. Félek, hogy vagy én is alkalmazkodom a felkapdosáshoz, vagy megutál a gyerek.2010. jún. 9. 12:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem Te csinálod jól. Más ha vígaszra vágyik egy gyerek, mert pl elesett, és más ha hisztizik. Ezért megutálni nem fog, csak tudja, hogy veled meddig mehet el. Persze, hogy próbálkozik, feszegeti a határait. Nem tudsz beszélni a pároddal?
2/2 anonim válasza:
Hát igen .Én vagyis mi próbálunk együtt működni .Ha én nem akkor apa se ,ha én igen akkor apa is vagy fordítva.Szerintem meg te csinálod jól.Próbáld meg beszélni az apukával ,hogy együtt működjetek .Sok kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!