Milyen jó CD-k vannak ovisoknak? Olyan ami felnőtt fejjel is élvezhető, és nem kerget ki a világból :-D
Rajzfilmzenék, egy kis nosztalgia? ;)
Úgy sejtem, zenére gondolsz, de ha másra is, akkor pl. vannak jó kis hangoskönyvek, pl. Geszty Péter hangjával egy csomó Romhányi vers is megjelent a közelmúltban (kortalanul élvezhető színvonalat képviselnek a Romhányi versek, elég csak a Frédi-Béni magyarítására gondolni, de a Szamárfül verseskötet kultikus és zseniális Romhányi Józseftől amibők sokat idéz Geszty! :) ) ;
vagy pl. Szabó Gyula hangával kiadtak több népmesét, pl. Három nyulak (Zelk Zoltán verses meséje).
Most ezek jutottak eszembe; zenében tényleg nem sok színvonalas van a témában Halász J. és Gryllusék óta... Az első Halász lemez ráadásul felnőtteknek készült ,csak hát rákaptak a gyermekek idővel, és nem csak a Micimackó miatt, hanem a színvonalasabb, progresszív zenei és egyéb country tételei okán is, ami egyben alapvetően felnőtt igényt (is) kielégít.
Csak a poén kedvéért jegyzem meg: egyik óvodai gyakorlatomon egy óvónő meg engem kergetett ki majdnem a világból a "techno - alvin és a mókusok" cuccal, amire ovisait tornásztatta... döbbent arckifejezéssel nem bírtam kinyögni , csak gondoltam a válaszomat a kérdésére: "na hogy' tetszett ... PEDAGÓGIAI SZEMPONTBÓL?" ... gondoltam, nekem enyhén szólva semmilyen szempontból... az ovisok vissza fognak fejlődni ha ez így megy tovább :S...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!