Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovisoknak hogy megy az ottalvás?

Ovisoknak hogy megy az ottalvás?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Pontosan mire vagy kíváncsi?
2010. okt. 18. 19:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Első napunk volt most hogy bent aludt az oviban, de lányom alvás helyett énekelt, nézelődött. Arra vagyok kíváncsi más is volt így, és ha igen akkor van esély rá hogy aludjon a oviban, ne nézelődjön?
2010. okt. 18. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom szeptember 1-én kezdte az ovit,de talán ha 3-szor aludt.Az óvonéni mondta nincs semmi baj ha nem alszik,de csendben pihen és nem zavarja a pajtásait.Egyébként itthon hétvégeken gond nélkül 2 órát alszik.Ki érti ezt!Talán később fog aludni.
2010. okt. 18. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is ma volt ez első hosszú nap,eddig csak 1 hetet járt.Szerencsére ovónéni türelmes volt és 1 1/2 óra sírás után elaltatta,én meg kint ettem az ideget a folyosón.
2010. okt. 18. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen én sem értem mert itthon alszik két akár három órákat is, mivel jó alvókájavan. Nem sírt, de nem is aludt, csak nézelődött, jól érezte magát. Csak azon aggódok hogy egy 3 évesnek még kell az alvás, pihenés, nehogy leszokjon róla:)
2010. okt. 18. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!