Lesz ebből még ottalvás?
Nem tudja eltanácsolni, mert a törvény nem ad rá nekik lehetőséget. Talán ha ismernéd a jogaidat, akkor nem akarnának HAZUDNI neked. Ne menj érte, ne hozd el. Ezt beszéld meg a gyerekkel otthon, nagy már, ügyes, neked dolgoznod kell, nem tudsz érte menni, maradnia KELL. Aztán nem mész érte. Ennyi.
A bölcsisnénikkel meg közöld, hogy ha nem alszik a gyerek, akkor legyenek olyan kedvesek és szórakoztassák, vagy próbáljanak hatni rá, az ő dolguk, neked mindegy. Maximum otthon alszik egy fél órát, mikor munka után érte mész, nem nagy ügy. De előbb-utóbb elunja, hogy a többiek alszanak, ő meg csak ott ül csendben...
Nálunk is így volt csak nem bölcsi hanem oviban. Már egy hónapja jártunk amikor még mindig nem engedték ottaludni. Egy reggel a párom vitte a gyereket és mondta itt a cucca ma már aludjon itt. Meglepődtek de kénytelenek voltak beleegyezni, mivel már csak egy hetem volt munkakezdésig.
Első nap nem aludt, de kiderült azért mert nem adták oda neki a cumiját. Másnap és azóta is aludt, sőt egyre jobban alszik már:)
Szerintem nem tanácsolhatnak el, mivel dolgozol. Amennyiben akadékoskodnak szerintem valami szakembertől, ügyvédtől kell rákérdezni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!