Hányás hisztinél? Mit lehetne ellene tenni? És miért van ez?
köszönöm. te is elvitted ezzel a problémával orvoshoz?
ma pl nem akart aludni és akkor történt ez.
ez nagyon egyszerű...annyira ordít és olyan sokat, hogy az erőlködésről a gyomor azt hiszi, h hánynia kell...ez még felnőttnél is előfordul...legalábbis velem fordult már elő, mikor nagyon nagyon kikeltem magamból egy veszekedés alkalmával...
a hisztizést kell megakadályozni...ha hisztizik, semmiképp ne figyelj rá, a legjobb ha bezárod olyankor a szobájába(vagy a fürdőszobába) és megmondod, h akkor jöhet ki,hogyha abbahagyja a hisztit.majd rájön,hogy nem ér el vele semmit és csak magának tesz rosszat
Nálunk is előfordult már ez.Az én kislányom 25 hónapos.
A barátnőmnek meséltem,adott egy jó tanácsot.
Most biztos sokan elítélnek,de én nem zártam a szobába,egyenesen a zuhany alá tettem úgy ahogy volt ruhában.
Rettenetesen megijedt.
Sajnáltam nagyon,de használt.Azóta,ha látom,hogy kezdődik a műsor,csak megemlítem a zuhanyt és már bólogat.Tudja miért történt,mert miközben átöltöztettem,és a haját szárítgattam megbeszéltük a dolgot.
köszönöm a válaszokat. egyébként szofogad gyerek - remélem igy is marad - ez elég ritkán fordul elő szerencsére. a zuhis modszeren én is gondolkodtam már, de még nem volt olyan vészes helyzet amikor alkalmaznom kellett volna.
egyszer hisztizett hasonfekve a kiságyába akkor ott is hagytam , és kihisztizte magát és utánna ok volt minden - azota sem csinálta. na majd látom, mégegyszer köszönöm a válaszokat.
és az utoloso előtti válaszlohoz lenne egy kérdésem még: mikor tetted a zuhi alá, mikor kezdte a hisztit és még nem hányt?
12:58 vagyok, szia!
Tényleg elég drasztikus a zuhany alá tenni a gyereket, de roppant hatásos, és csak egyszer kell megcsinálni.
Nem vártam meg a hányást, a hiszti elején mondtam neki, ha nem fejezi be, irány a fürdő.
Egy ideig még elhallgattam, de aztán nem úszta meg.
Nekem nem megy, hogy ne vegyek róla tudomást, és a sötét szobába zárás sem túl szimpatikus megoldás nekem. Így marad a zuhany. Hatásos.
köszönöm a válaszod :)
mikor a kiságyban hisztizett akor én sem hagytam teljesen magára, csak messzebbről figyeltem h most mi is lesz.
köszi, lehet ha szükség lesz a zuhanyra meglépem.
köszi mégegyszer mindenkinek a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!