Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 6 éves lányom amíg zuhanyozt...

A 6 éves lányom amíg zuhanyoztatom végig a nuniját tapogatja. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 19:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele a dologról.Egy 6 éves már megérti a dolgokat.
2011. júl. 17. 19:58
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Biztos van oka.Lehet hogy csíp,vagy viszket.Talán kérdezd meg tőle,hogy miért.
2011. júl. 17. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:
67%

Semmit. Ez bizonyos mértékig normális dolog. Ha mások előtt nem csinálja, nem állandó elfoglaltság ez nála, akkor nincs teendőd. Ha felhívod rá a figyelmét, hogy ez téged zavar vagy a beszélgetésből ő azt szűrné le, hogy amit csinál rossz, tilos, komoly következményei is lehetnek.

Emellett majd olyankor csinálja, mikor nem látod...

Én óvónőként dolgoztam. Altatáskor a gyerekek nagy része csinálta. Pszichológiából tanultam, hogy ez az óvodás korban normális... majd később megtanulják, hogy ne nyilvánosan csinálják :)

2011. júl. 17. 20:06
 4/12 A kérdező kommentje:
nem csíp, és nem fáj neki. az arcán lehet látni, hogy élvezi a dolgot.
2011. júl. 17. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Annyit érdemes megbeszélni vele,h ez nem rossz dolog,sőt,biztosan jó érzés,más is csinálja,de ez a magánügye,akkor csinálja,ha egyedül van.
2011. júl. 17. 20:26
 6/12 anonim ***** válasza:

20.26-ossal értek egyet!

Nyugodtan csinálja, ne tiltsd neki, csak magyarázd el, egyrészt hogy piszkos kézzel ne nyúljon oda, és akkor amikor egyedül van, mert ez nem tartozik másra.

2011. júl. 17. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:
Amíg csak zuhanyozás közben látod ezt, addig nincs semmi baj.
2011. júl. 18. 06:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha mások előtt nem csinálja, nincs semmi baj. Ha viszont más rokonok, vagy idegenek előtt csinálná, akkor se szidd le, hanem mond el neki, hogy mások előtt nem illik a punciját fogdosni, mert nem tartozik senkire. De egyedül csinálhatja, mert ez teljesen természetes dolog.
2011. júl. 18. 06:34
 9/12 A kérdező kommentje:
nem egyedül zuhanyzik, hanem én zuhanyoztatom. majd megbeszélem vele.
2011. júl. 18. 09:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha előtted csinálja, az nem olyan nagy baj, de beszéld meg vele, akkor ne zuhanyzás közbe fogdossa a punciját, hanem pl. ha este lefekszik.
2011. júl. 18. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!