A 6 éves lányom amíg zuhanyoztatom végig a nuniját tapogatja. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 19:55
1/12 anonim válasza:
Beszélgess vele a dologról.Egy 6 éves már megérti a dolgokat.
2/12 anonim válasza:
Biztos van oka.Lehet hogy csíp,vagy viszket.Talán kérdezd meg tőle,hogy miért.
3/12 anonim válasza:
Semmit. Ez bizonyos mértékig normális dolog. Ha mások előtt nem csinálja, nem állandó elfoglaltság ez nála, akkor nincs teendőd. Ha felhívod rá a figyelmét, hogy ez téged zavar vagy a beszélgetésből ő azt szűrné le, hogy amit csinál rossz, tilos, komoly következményei is lehetnek.
Emellett majd olyankor csinálja, mikor nem látod...
Én óvónőként dolgoztam. Altatáskor a gyerekek nagy része csinálta. Pszichológiából tanultam, hogy ez az óvodás korban normális... majd később megtanulják, hogy ne nyilvánosan csinálják :)
4/12 A kérdező kommentje:
nem csíp, és nem fáj neki. az arcán lehet látni, hogy élvezi a dolgot.
2011. júl. 17. 20:06
5/12 anonim válasza:
Annyit érdemes megbeszélni vele,h ez nem rossz dolog,sőt,biztosan jó érzés,más is csinálja,de ez a magánügye,akkor csinálja,ha egyedül van.
6/12 anonim válasza:
20.26-ossal értek egyet!
Nyugodtan csinálja, ne tiltsd neki, csak magyarázd el, egyrészt hogy piszkos kézzel ne nyúljon oda, és akkor amikor egyedül van, mert ez nem tartozik másra.
7/12 anonim válasza:
Amíg csak zuhanyozás közben látod ezt, addig nincs semmi baj.
8/12 anonim válasza:
Ha mások előtt nem csinálja, nincs semmi baj. Ha viszont más rokonok, vagy idegenek előtt csinálná, akkor se szidd le, hanem mond el neki, hogy mások előtt nem illik a punciját fogdosni, mert nem tartozik senkire. De egyedül csinálhatja, mert ez teljesen természetes dolog.
9/12 A kérdező kommentje:
nem egyedül zuhanyzik, hanem én zuhanyoztatom. majd megbeszélem vele.
2011. júl. 18. 09:14
10/12 anonim válasza:
Ha előtted csinálja, az nem olyan nagy baj, de beszéld meg vele, akkor ne zuhanyzás közbe fogdossa a punciját, hanem pl. ha este lefekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!