Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A 6 éves lányom amíg zuhanyozt...

A 6 éves lányom amíg zuhanyoztatom végig a nuniját tapogatja. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is csináltam mikor kicsi voltam, és engem elcsesztek érte. A kulcsmondat amivel le akartak szoktatni az a "Ne punizz!" volt. Amúgy nem emlékszem, hogy bármikor magyarázat is társult volna hozzá, csak azt tudom hogy tiltották ezerrel, hogy ezt nem szabad. Sokáig bűntudatom is volt, de persze csináltam csak titokban, de mindig rettegtem, hogy lebukok. Szóval nálam egyfajta szégyenérzet társult hozzá, mert a tiltás miatt azt éreztem, hogy ez valami tilos dolog, de nem tudtam miért. Így felnőtt fejjel már értem, hogy anyáék nem tudták hogyan kezeljék a dolgot, és hogy őszinte legyek nem csak akkor de később se. Nem kaptam szexuális felvilágosítást, soha nem beszéltünk szexről, 17 évesen annyit mondtak, hogy arra nekem még gondolnom se szabad, mert túl fiatal vagyok még, én csak tanuljak. Szóval vigyázz mit mondasz neki, ne tiltsd, csak arra tanítsd meg, hogy egyedül csinálja, mert ez az ő saját magánügye.

20/L

2011. júl. 31. 14:24
 12/12 anonim ***** válasza:
*lecsesztek
2011. júl. 31. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!