Dackorszakba lévő kisgyerekek anyukái, mivel "nyugtatjátok" magatokat egy egy nagyobb hisztinél?
2,5éves fiam egyik napról a másikra lett egy hisztis, makacs kisfiú. Kruppos lett, kapott fenistil cseppet és azt hittem attól ilyen, de már rég abbahagytuk a hiszti maradt:(
Néha már azt gondolom, hogy csődöt mondott minden praktikám, Ti mit csináltok, hogy ne hozzon ki a sodrotokból?
16.50-es vok
Bocsánat csak poén volt :)
Nagyon komoly koncentrációt igényel az én lányom is.
A szokásos figyelem eltereléssel próbálkozom,fölveszem,elviszem a másik szobába stb.
De tudatosan törekszem a türelemre,mert alapvetően eléggé vehemens vagyok.
Vagy kicsit kimegyek a szobából,úgy hogy pár percre magára hagyom a kis "terroristámat".
enyém is dackorszakos, javában, 3 múlt...
nem igazán hisztis, nálunk nagyon működik a következetesség, tudja a határokat és ha mindig tartjuk akkor nincs különösebb ok a hisztire. vannak dolgok amikben engedékeny vagyok, pl. boltban mindig választhat egy valamit, vagy ha meséért nyávog akkor kapcsolok neki, kikerüljük a necces helyzeteket :)
viszont attól, hogy zsigerből mindenre rávágja, hpgy nem, na attól falra mászom :) ilyenkor szoktam mondani, hpgy ha nem akkor nem, pl. gyere fürödni! NEM! jól van akkor, te ma büdösen, koszosan fekszel le! nee anya, megyek fürödni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!