3 és 5 éves gyerekünknek mandulaműtétet javasoltak. Kinek hogyan zajlott? Nagyon félek tőle
3 és fél éves a kisebbik fiunk.sorozatos mandulagyulladással küzdünk. múlthéten voltunk kórházban mert a fül-orr gégész javasolt egy kombinált kezelést, de csak augmentint kapott és kataflam cseppet. 1 éjszaka után hazajöttünk, beszéltem a dokival és ő is mondta hogy nem erre gondolt, ő is azt hitte hogy majd a kitenyésztett gombákra illetve bacikra fog kapni célzott kezelést. és utána lett volna a műtét. a műtétet elhalasztottuk nyárra, mert összeszedtünk egy hányás-hasmenést is, most lábalunk ki belőle, mind a 4-en elkaptuk. én is és a férjem is....
itthon miután hazajöttünk kapta az augmentint és a kataflam cseppeket, mára meggyógyult a mandulája, sokat fogyott de kezd hízni visszafele, de nagyon megviselte az egész.
a műtéttől félek, mert utána azt mondták hogy lesz egy bevonat a manduláján aminek nem egyben kell levállnia hanem evés hatására szép lassan és akkor nem lesz baj. valamint ne köhögjön és ne sírjon. NA ezt hogy lehetne neki megmagyarázni, ha tudom hogy nem így lesz. ő nagyon érzékeny gyerek, ezalatt az 1 nap alatt míg bent voltunk nem evett semmi nem is nagyon ivott, mert kórházban voltunk és annyira stresszelt hogy nagyon. pisilni is csak 1x pisilt ott. miután hazajöttünk jobb volt. mi lesz akkor műtét után??
a nagyobbik 5 éves lesz májusban, neki főképpen hörghurutja szokott lenni, de a gyerekorvosunk ma azt mondta hogy szerinte tudjuk le őt is....
egy másik fül-orr gégész főorvos meg azt mondta hogy ne vetessük még ki a kicsinél mert kicsi, várjunk legalább 5 éves koráig. na de annyi antibiotikumot kapott már hogy én attól már falnak mennék.
volt úgy valaki közületek aki nem a műtétet választotta és valahogy megerősödött agyerek és nem kellett műteni? tapasztalatokat várnék mert eléggé elkeseredtünk :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!