Az elég furcsán jön ki ha különösebb neveket adtunk az eddigi 2 gyerekünknek (minél ritkább legyen ez volt a szempont) a harmadiknak meg gyakori nevet adunk?
Furcsa, de ez nem feltétlenül rossz, inkább olyan érdekes, lesz abban a testvérpárban valami plusz.
Szóval szerintem nyugodtan mehet a két eltérő típusú név.
Rabán, Danuta.
És most ilyen nevek tetszenek mint az Anna, Vivien és Nóra amik teljesen gyakori nevek...
Nekem furcsa lenne, ha a másik kettő mellé most egy Anna lenne a gyerkőc. Tetszenek a gyermeked nevei. Semmi olyan nincs most, nem tetszik, ami illene a sorba?
Nekem is 2 gyermekem van, mindkettő régi magyar nevet kapott. Egyiküké ma már elfogadott, szinte tömegnév, a másik neve pedig nagyon ritka, de a származásuk akkor is közös. A 3. babának is mindenképpen magyar nevet fogunk adni. Addig keresünk, amíg nem találjuk meg a megfelelőt.
Nekem furcsa, ha más stílusú nevek. Olyan, mint a pöttyös nadrág csíkos inggel:)
Én mindenképpen megpróbálnék a sorba illő nevet találni, ami szintén különlegesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!