Most 10hetes terhes vagyok azt akarom megtudni hogy mikor tudják megállapítani hogy fiú vagy lány lesz-e? Vagy milyen vizsgálatra menjek hogy minél hamarabb kiderüljön?!
Mert ha nem az lesz amit akarsz akkor elveteted?
Biztosat a 16-20-ig hétkor szoktak mondani. Bizonytalant 12-ik hét körül már szoktak mondani, de ekkor még változhat.
10 hetesen nincs ami megmondja még. Vagy is én megmondom, kisfiu lesz. 50-50% az esélye.
18-20.hét körül általában.
De ismerősnek biztosat még most a 37.héten se tudnak,hiába nézték 4D-sen is,bujkál a valószinűleg kislány,de még mindig nem fix
Persze lehet hogy nem mutatja meg magát, de azért legtöbbször szerintem nem bujkálnak. Nekem 12 hetesen már megmondta a 4D-s UH-on a szonográfus. Jó szakemberhez kell menni, az fontos.
Én itt voltam: [link]
Győrfi Mátyás csinálta. Csak ajánlani tudom, ő látta meg a nővérem babájának a száján a hasadékot is (sajnos), a sima UH-n pedig azt mondták neki h minden rendben. Szóval a nemén kívül a rendellenességeket is megmondja ám! Ne hallgass senkire, az a 6e Ft megéri! Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!