Kanada vagy Amerika? Minél több szempont alapján váląszoljatok, melyiket szeretitek jobban?
Nekem USA a nagy álmom, tehát élni mindenképpen ott szeretnék, de Kanadát is nagyon szívesen megnézném, különösen Vancouvert.
Azt nem mondtad meg, hogy milyen szempontból kérdezed: mint turista vagy odaköltözi?
Ez nem is kérdés egyértelmű hogy Kanada.
1.Jobb a közbiztonság
2.Szebb a környezet (legalábbis nekem jobban tetszik)
3.Jelenleg jobb gazdasági helyzetben van mint az USA.
4.Az emberek segítőkészek,udvariasak,kedvesek.(Persze mindenhol van elmebeteg)
5.Európaiasabb.(Tetszik hogy a jobb amerikai szokások megtalálhatók Kanadában de mégsem különbözik annyira európától)
6.Jobban tetszik a kultúra.
7.Nagyobb hangsúlyt fektetnek az oktatásra legalábbis szerintem.(Szerintem okosabbak mint a déli szomszédaik)
8.Jobb a közlekedés.Szóval a busz,vonat,komp(Vancouverben) közlekedés jobban megvan szervezve mint az USA-ban.
9.Nagyon ügyelnek a tisztaságra értem itt ez alatt hogy az utcák nagy része tiszta(normális helyen persze)a parkok iskolák környéke is nagyon tiszta a busz,vonat minden ki van takarítva.
10.Nem tudom miért de imádom Kanadát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!