Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Anglia mivel jobb mint Amerika?

Anglia mivel jobb mint Amerika?

Figyelt kérdés

Hogy van az, hogy az USA= "sz*r,sz*r,sz*r ne menj oda!"

Anglia= "Húúú de istenkirályság!"

Mégis miért vannak Angliáról olyan ódák azok közűl akik kimentek de az Amerika meg egy büdös ország, ahol kihasználnak?

2012. júl. 9. 16:32
 1/6 anonim válasza:
78%
Ez lehet hülyén fog hangzani, de nekem pl. azért jön jobban be Anglia, mivel ott az egészség ellátás jobb...meg én szerintem kicsit biztonságosabb is, bár nem tudom. :)
2012. júl. 9. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Nah, én éltem mindkettőben.

Anglia azért jobb, mert közel van és legálisan simán dolgozhatsz, már ha sikerül munkát kapnod. Most eléggé nehéz a helyzet ott és bizonyos területeken előnyben részesítik az angol munkavállalót. Drága a lakhatás meg a közlekedés.

Amerikában már régen éltem. Nehéz legálisan munkát vállalni. Ha illegális vagy, akkor meg semmilyen ellátást jóformán nem kapsz, korlátozva vagy. Ha találsz munkát, akkor egész jól eléldegélsz abból a pénzből.

Nekem összességében Amerika jött be jobban.

2012. júl. 9. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
egyszer eljutok Amerikába ha beledöglök is
2012. júl. 9. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
18%

Én éltem Angliában.Az USA 1000x jobb.Tényleg érezni azt a szabadságot.

Nekem a kultúra , életvitel , környezet is jobban tetszik.Anglia olyan idegen tőlem.

2012. júl. 9. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
97%
Én meg mindig azt hallom,hogy: jajj,Amerika,blablabla,az olyan menőőő...stb.
2012. júl. 9. 19:24
 6/6 anonim válasza:
amerika is jó ha van zöldkártyád, ha van valami amihez értesz, de nagyon! vagy ha művész vagy, de abban is nagyon nagyon jónak kell lenned. különben meg mindkét országban csak külföldi maradsz.
2012. júl. 26. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!