Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen az élet az USA-ban?

Milyen az élet az USA-ban?

Figyelt kérdés

Milyen az élet az USA-ban?

Mondjuk a nagyvárosokban,pl:New york-ban,Los Angelesben milyen az élet,hogyan viszonyulnak az emberek egymáshoz,milyen a mentalitásuk?

Különbözik-e egymástól egy new yorki és egy kaliforniai?(életfelfogásban stb)

Mennyire van pénzük az embereknek,milyen kajákat esznek,beszélnek-e egyáltalán idegennyelveket stb

Kíváncsi vagyok az amerikai "élményeitekre"!

2012. aug. 1. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nagyvárosban csak átutazóban voltam, csak kis települési élményeim vannak. Azt elmondhatom neked, hogy ott nagyon nyugodtak és kedvesek, segítőkészek. Városban mindig kapkodósabbak, idegesebbek, türelmetlenebbek az emberek; de ez nem csak az USA-béli városokra igaz, hanem az összesre. Még annyit hozzátennék, hogy New York eléggé fent van, kozmopolitább és de egyáltalán nem olyan laza, mint mondjuk az említett Los Angeles. Nyilván hiszen LA. mediterrán éghajlat alatt fekszik, ami kihat a mentalitásra is. Gondolom LA-ben sokkal több tengeri dolgot esznek, többet mint mondjuk New Yorkban, annak ellenére, hogy az is part menti város.

Szerintem az idegennyelvekre nagy ívben tesznek, igaz északon tanítják a franciát, délen pedig a spanyolt, de le merném fogadni, hogy a tanulók többsége még annyit sem tud, hogy "guten tag" - ahogy Obama is említette a kampányában.

Nagyjából ennyi.

2012. aug. 2. 11:26
 2/2 anonim válasza:

nem jártam amerikában.nem nagyon jártam nagy városban,de szerintem nagyon jó lehet.

nagyon sok ember megfordul.ott(a szegénynegyeden kívül)nagyon sok pénzük van az embereknek.általában beugranak az étterembe vagy a mekibe.hallottam olyan ról,hogy valaki a hűtőjében csak egy üveg ásvány vizet tart.enni pedig mint mondtam elmegy valahova.

2014. szept. 13. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!