Szoktatok érezni kora reggeli lét-félelmet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 06:12
2/14 anonim válasza:
Én azt inkább este érzek néha.Kora reggel inkább idegbajt érzek, ha muszájból kelek fel.
3/14 anonim válasza:
Én is inkább este, elalvás előtt járatom ilyen marhaságokon az agyam... a sötét eléggé frusztráló hatással van az emberekre...
4/14 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. A bizonytalanság és a szorongás engem is inkább a késő esti órákban, vagy a hirtelen éjszakai ébredések alkalmával lep meg. Reggel aztán, főként, ha derűs, napos az idő, eloszlik - és átadja a helyét a konstruktív tervezésnek: annak az érzésnek, hogy "nem adom meg magam".
6/14 gepzene válasza:
Alvásparalízis? Depresszió?
Egyoldalú étrend? Ésszerűtlen gondolkodásmód?
Egyébként nem volt még. Nem aggódnék, hogy nem is lesz, de eddig volt terv, volt kaja. Alvásparalízis fiatalon előfordult, de sose egymagam féltem, minimum "valami" jelenléte ott volt mint ok a félelemre.
7/14 A kérdező kommentje:
Nagyon korán, hajnalban amikor fel kell kelni, akkor is ha nem akarok, akkor szoktam ezt érezni, illetve akkor amikor sötét van és fekszek az ágyamban, és elgondolkozok olyan dolgokon, hogy még élek, és milyen jó, hogy élek, meg azon, hogy milyen ember vagyok? Néha megijeszt a tudat, hogy létezek és, hogy elvárásaim vannak saját magammal szemben, illetve, túl sokat gondolkozok rajta, hogy máso vajon mit gondolnak rólam...
2012. ápr. 13. 13:34
8/14 gepzene válasza:
Pedig azok gondolatain pont nem sok múlik, akik irreális látásmóddal túl könnyen ítélkeznek. Ne tévesszen meg, hogy sokan vannak, vagy hogy tkp mindenkivel előfordul, hogy ezt a tábort gyarapítja. Kellemetlen, de attól még nem félelmetes.
9/14 anonim válasza:
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy késő este tör ez rám, lefekvés előtt.
22/L
10/14 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ezt érzed, én is volt/van ilyen időszakom. Szeretethiányban szenvedek és mkinek meg akarok felelni---talán ez lehet a magyarázata.
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!