Milyen korán szoktál reggel felkelni?
Figyelt kérdés
Hajnalban, vagy reggel hány órakor szoktál minden nap felkelni?2011. nov. 14. 06:28
1/11 anonim válasza:
Ha dolgozom, akkor 6kor, hetvegen fel7kor mert a kutyám kelt, h pisi lesz.
Hetvegen ha nincs otthon a kutya, mert mondjuk valaki vigyaz ra mert nekem programom volt, akkor meg delutan 1ig ki se kelek az ágyból. De ilyen 2 honapban egyszer van.
2/11 anonim válasza:
mindig 5 kor ha dolgozni megyek. Ha otthon vagyok akkor max 6 kor.
3/11 anonim válasza:
6:45-kor, ha hajat mosok, 6:15-kor
Ha nincs első órám, 7:30-kor.
4/11 Antimod válasza:
6 körül, hétvégén 8-ig is alszunk.
5/11 anonim válasza:
Hétközben 7-11 óra között. Hétvégén 7-13 óra között. Attól függ, mikor feküdtem, valamint hogy a párom megeteti-e reggel a macskát, mert ha nem, akkor ő reggel addig pofoz, amíg fel nem kelek neki reggelit adni.
Lefeküdni este 10 és hajnal 3 között szoktam.
7/11 anonim válasza:
Hétköznap 5:05, hétvégén változó. Általában felébredek 6-7 óra körül de utána visszaalszok néha és 8-9 felé újra felébredek de akkor már kikelek az ágyból.
8/11 anonim válasza:
Hétköznap általában 5.30kor, hétvégén 8.00-11.00 között. Na, és te? :)
9/11 anonim válasza:
Mivel 2 műszakban dolgozom hétköznap 3: 45kor, vagy 7 körül, hétvégén 7-8 körül.
10/11 anonim válasza:
5:20, jobb esetben 6 órakor. A buszon 6:40kor indul, a buszmegálló tőlünk kb, 2-3 percre van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!