Miért baj az, hogy néha az a legnagyobb bajom, hogy elment a net, hülyén áll a hajam, vagy nincs kedvem reggel felkelni?
Nem baj, de ha tudod, hogy nekik tényleg nem futja kajára ne előttük mondd, mert az mindentől függetlenül úgy hogy már előfordult bunkóság lenne többször is.
Tényleg örülj, hogy ezek a dolgaid megvannak(kaja,stb.), DE ettől még igazad van, lehetnek ezek a problémáid.
Őszintén szólva nem tudtam.. És köćsög se akarok lenni velük.
Köszi a válaszokat.
teljesn igazad van..
ha nem hatott meg a szüleid válása nem baj, mert engem sem az enyémeimé. mivel sosem volt boldog családi kép előttem mert folyamatosan veszekedtek, ezért nem is hiányzik. meg jó nekem így..
az hogy csak ilyen problémáid vannak az nem baj, jó anyagi környezeted lehet..
egyszer én is feltettem kérdést amikor ki voltam borulva, hogy nem lehet mégtöbb ruhám, nincs elég zsebpénzem, és akkor jöttek hogy másnak még annyi sincs.. már nem azért de ha nem veszem meg a 12. táskát akkor annak akinek csak 2 van annak jobb lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!