Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet? Szombatra (nem)...

Mitől lehet? Szombatra (nem) vártam, és a legnagyobb örömömre nem is jött meg, ma reggel csináltam egy tesztet de sajnos negatív lett.

Figyelt kérdés

Mindig pontosan 28 napra jön meg. Mit csináljak, menjek orvoshoz vagy várjak még? Kicsit kétségbe vagyok esve.

Köszönöm a válaszokat!

2009. nov. 16. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! dokihoz emiatt felesleges menni. Várj még pár napot, nekem pl csak az 5. napon a nem várt után lett pozitív a teszt. Ha 1 hét múlva is negatív, és mégsem jön meg, akkor már lehet aggódni, de addig felesleges.
2009. nov. 16. 09:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod. Akkor próbálok megnyugodni kicsit.
2009. nov. 16. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem 26-29 naposak a ciklusam.Ma vagyok a 29-ik napomon.--lett reggel a tesztem.De nem jött(még) meg...

Szerintem fogadd meg az első válaszoló tanácsát,én sem tudok jobbat tanácsolni.Remélni tudjuk,hogy a picurka cak később szeetne magáról tudatni:)

2009. nov. 16. 09:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Bár úgy lenne! :)

Köszönöm, és megfogadom a tanácsot.

És drukkolok mind a kettönknek.

2009. nov. 16. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez a hónap kicsit hosszabb lesz, ez természetes. Az is lehet, hogy baba van, csak később volt az ovud, ezért lett a teszt negatív. Ha tudsz várni pár napot, s nem is jön meg, akkor csinálj egy másik tesztet is. Vagy az ovud napjától számolj kb. 14 napot.
2009. nov. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!