Miért baj az, hogy néha az a legnagyobb bajom, hogy elment a net, hülyén áll a hajam, vagy nincs kedvem reggel felkelni?
Nekem is vannak kisebb meg nagyobb gondjaim. Ha valakinek mondom a kisebb gondjaim, akkor énis kapom ezt a szöveget. Ha a nagyobbakat, akkor nem.
Szerintem az embereknek amolyan belső megnyugvást nyújt, ha látják/hallják, hogy másnak nagyobb problémájuk is van, mert ekkor azt érzik, hogy nem ők a legszerencsétlenebb emberek a földkerekségen, holott szerintem ez a gondolat legalább 1x már mindenkinek átfutott a fején.
Engem is picit zavarna, hogy ilyen kis problémáid vannak, de csak irigységből. Tudod, hogy a mai világban mennyi baj van, van, akinek a szerettei halnak meg, van, aki nem tud enni aznap, mert nincs pénzük, van, akire megy az APEH, mert nem tudnak fizetni, van, akit naponta megaláznak az osztálytársai a beszólogatásukkal, csak mert különb mint ő. Nézd el mindenkinek, és próbálj meg a kis dolgok miatt ne panaszkodni, mert lehet, hogy első gondolatként én is úgy venném ki, hogy csak nagyra vagy magaddal, hogy a piti problémáidat mondogatod másoknak. Mintha azt mondanád, hogy nem tudod megvenni az iPhone 4S-t, csak a 4-et egy olyan gyereknek, aki reggel azt számolgatta, hogy 2 vagy 3 zsemlét hozzon suliba, hogy másnapra is maradjon. Érted. :)
17/F
Majd felnősz.
A kaját megértem, nekem építve van az egyik fogam, de amiatt nem ehetek egészben almát, körtét, meg főtt, csöves kukoricát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!