-Ti mit csináltok, amikor nincs Miért felkelni reggel? Pl nyáriszünetben.
Irigyellek, nekem reggel 6-tól este 7-ig nincs megállás.
Szerintem foglalkozz a hobbiddal. Ha nincs, találj egyet. Lehet számítógépezni, eljárni a barátokkal mindenfelé, filmeket nézni, elmenni a helyi bowling/biliárdszalonba játszani/ismerkedni. Találd fel magad.
Nálam is a nagy semmi van jelenleg. Én munkakeresésben vagyok. A nyáron mindenképpen dolgozok!
Azt nehezen hiszem el, hogy már januárban betelik az összes munka! :D Én is vidéken vagyok, faluba, de a megyeszékhelyen pl vannak munkák. na meg nem csak közvetítőtől lehet menni dolgozni. Ezt is sokan elfelejtik. Manapság ez a közvetítős dolgok népbetegség vagy mi. ha dolgozni szeretnél, nézegess néha neten is, azért csak jelentkezz be 1-2 iskolaszövetkezethez, na meg a napilapokban is találni álláshirdetéseket...
Amúgy most én is csak tv-zek, netezek, néha bemászok a városba, holnapután meg elvileg talizok a barátaimmal.
Nem olyan rossz ez szerintem. Bár tény, hogy remélem, hogy sikerül hamarosan találni munkát, mert hosszútávon uncsi.
(Am én a nyárra a Balatont szeretném megcélozni, ott akarok dolgozni)
Hát én pont ezért akarok majd dolgozni a nyáron, hogy ne otthon üljek végig, hanem emberek között legyek, és persze a pénz is nagyon jól jön.
Ha szeretsz tácolni, pl menj tánctanfolyamra, nálunk mostanában indul egy, vagy tényleg te tudod, mi a hobbid, mit szeretsz, most van időd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!