Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » -Ti mit csináltok, amikor...

-Ti mit csináltok, amikor nincs Miért felkelni reggel? Pl nyáriszünetben.

Figyelt kérdés
Nekem már "nyáriszünet" van (azaz vizsgaidőszak, csak nem kell tanulnom, mert másik egyetemre átjelentkeztem), és eddig minden olyan jó volt, amíg suli volt, reggel felkeltem 7-8-kor, bementem az egyetemre, a koliban is jöttem-mentem, ezt-azt csináltam stb... Mostmeg rámszakadt a nagy Semmi... :( Ráadásul kicsit meg is szoktam már Bp-et, a sok embert, a "nyüzsgést", itt a kis városkámban meg totál nincs semmi, még normálisan sétálni se lehet, mert olyan kicsi, meg amúgyis richtig összefut valami "kedves" ismerőssel az ember, na mindegy... És tudom, hogy egészen szeptemberig ez fog menni, úgyhogy ki kellene találnom valamit, mert úgy érzem, depresszióba fogok süllyedni, nincs egyszerűen Mit csinálnom és nincs Miért, nincs Hova mennem és nincs Miért, reggel, amikor az ágyból felkelek, tudom, hogy nincs Miért, sőt, már este is tudom, hogy a következő napnak se lesz értelme, éshogy hónapokon át ez vár rám... :S Minden olyan értelmetlen és céltalan... Mit csináljak?? :( (nyári munkára szinte 100%, hogy nincs lehetőség, még a megyeszékhelyen sem, kb januárban "betelnek a helyek")
2010. máj. 18. 10:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hokozok
2010. máj. 18. 10:30
 2/14 anonim ***** válasza:

Irigyellek, nekem reggel 6-tól este 7-ig nincs megállás.

Szerintem foglalkozz a hobbiddal. Ha nincs, találj egyet. Lehet számítógépezni, eljárni a barátokkal mindenfelé, filmeket nézni, elmenni a helyi bowling/biliárdszalonba játszani/ismerkedni. Találd fel magad.

2010. máj. 18. 10:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Nálam is a nagy semmi van jelenleg. Én munkakeresésben vagyok. A nyáron mindenképpen dolgozok!

Azt nehezen hiszem el, hogy már januárban betelik az összes munka! :D Én is vidéken vagyok, faluba, de a megyeszékhelyen pl vannak munkák. na meg nem csak közvetítőtől lehet menni dolgozni. Ezt is sokan elfelejtik. Manapság ez a közvetítős dolgok népbetegség vagy mi. ha dolgozni szeretnél, nézegess néha neten is, azért csak jelentkezz be 1-2 iskolaszövetkezethez, na meg a napilapokban is találni álláshirdetéseket...

2010. máj. 18. 10:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Tudod mennyire nagy szükség van most emberekre, akik segíteni tudnak a belvíz okozta károk helyreállításában? Jelentkezz a polgármesteri hivatalban.
2010. máj. 18. 10:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Amúgy most én is csak tv-zek, netezek, néha bemászok a városba, holnapután meg elvileg talizok a barátaimmal.

Nem olyan rossz ez szerintem. Bár tény, hogy remélem, hogy sikerül hamarosan találni munkát, mert hosszútávon uncsi.

(Am én a nyárra a Balatont szeretném megcélozni, ott akarok dolgozni)

2010. máj. 18. 10:35
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem dolgozni "szeretnék", én bármit szeretnék, hogy valamit csinálnom KELLJEN, bármit ami kötelező, bármit, aminek értelme van, el vagyok keseredve :(
2010. máj. 18. 10:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát én pont ezért akarok majd dolgozni a nyáron, hogy ne otthon üljek végig, hanem emberek között legyek, és persze a pénz is nagyon jól jön.

Ha szeretsz tácolni, pl menj tánctanfolyamra, nálunk mostanában indul egy, vagy tényleg te tudod, mi a hobbid, mit szeretsz, most van időd rá.

2010. máj. 18. 10:41
 8/14 anonim válasza:
Segíts valamilyen környékben lévő civil egyesületnek, vagy pl. állatmenhelyeken mindig nagy szükség van segítségre! Az biztos, hogy most munkát találni nagyon nehéz, de segíteni millió helyen lehet.
2010. máj. 18. 11:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Kezdj el valami nyelvet tanulni. Nekem ha lenne időm... :D Nyárra már konkért "edzésprogramom" van XD Csak lennék túl az érettségin. rajzolj valamit, tedd fel a deviantartra. Írj egy történetet, tedd fel azt is valahova. Csinálj honlapot. Tanulj meg főzni. Ruccanj ki a szomszéd városba, nézelődj, menj be a könyvesboltba stb. Majd ha jó idő lesz, mehetsz strandra is. Tölts le valami jó mmorpg-t, azzal sokat lehet játszani. Keress levelezőpartnert. Vegyél tengerimalacot :D Csinálj nagytakarítást. Írj naplót. Építs virtuális falut. Több most nem jut az eszembe :D
2010. máj. 18. 11:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!! :)) Kicsit jobb kedvem lett :)
2010. máj. 18. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!