Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » -Ti mit csináltok, amikor...

-Ti mit csináltok, amikor nincs Miért felkelni reggel? Pl nyáriszünetben.

Figyelt kérdés
Nekem már "nyáriszünet" van (azaz vizsgaidőszak, csak nem kell tanulnom, mert másik egyetemre átjelentkeztem), és eddig minden olyan jó volt, amíg suli volt, reggel felkeltem 7-8-kor, bementem az egyetemre, a koliban is jöttem-mentem, ezt-azt csináltam stb... Mostmeg rámszakadt a nagy Semmi... :( Ráadásul kicsit meg is szoktam már Bp-et, a sok embert, a "nyüzsgést", itt a kis városkámban meg totál nincs semmi, még normálisan sétálni se lehet, mert olyan kicsi, meg amúgyis richtig összefut valami "kedves" ismerőssel az ember, na mindegy... És tudom, hogy egészen szeptemberig ez fog menni, úgyhogy ki kellene találnom valamit, mert úgy érzem, depresszióba fogok süllyedni, nincs egyszerűen Mit csinálnom és nincs Miért, nincs Hova mennem és nincs Miért, reggel, amikor az ágyból felkelek, tudom, hogy nincs Miért, sőt, már este is tudom, hogy a következő napnak se lesz értelme, éshogy hónapokon át ez vár rám... :S Minden olyan értelmetlen és céltalan... Mit csináljak?? :( (nyári munkára szinte 100%, hogy nincs lehetőség, még a megyeszékhelyen sem, kb januárban "betelnek a helyek")
2010. máj. 18. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

írjál helyettem szakdolit. vagy dolgozz helyettem. vagy cipeld naponta órákon keresztül az 5 kilós kamerát fel alá a városban.

meg ne szakadjon rajtad a szívem. vannak emberek sokkal nagyobb problémákkal. neked meg az a legnagyobb bajod, h mivel verd el a faxod a nyáron. gratulálok...

2010. máj. 18. 22:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, hidd el, szivesen csinálnám azt, amit te... Meg ne szakadjon rajtad a szivem... :)

És amúgy nem ez a legnagyobb problémám, de azokat nyilván nem fogom felírkálni a gyakorikérdések.hu-ra...

2010. máj. 18. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát előző, te ritka nagy bunkó vagy. Ha neked rossz, legyen az másnak is? Ne mondd, hogy te még nem unatkoztál! Nincs mit csinálnia, ez olyan súlyos bűn? Ennyi erővel idejöhetne egy afrikai éhező család, és neked papolhatna, hogy neked legalább van mit dolgoznod és enned... Valakinek mindig rosszabb... aztán meg jönnek ide nyavajogni meg irigykedni, mert van munkájuk... istenem...
2010. máj. 19. 10:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem van minden nap valakiért felkelnem! :)
2010. máj. 21. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!