Éreztél már gyűlöletet vagy félelmet olyan ember iránt akit csak látásból ismersz?
Közös gyakorlaton van egy csaj, akitől egyszerűen kiráz a hideg. Be nem áll a pofája, teszi az agyát - harmadéves lenne, második FÉLéves tárgyat csinál -, riheg-röhög össze-vissza, 45 perc alatt képes teljese kiakasztani.
Egyébként, akik irritálnak: divatmajmok, plázap*csák, retro keretes szemüveget hordók, akik ennyi erővel kitehetnék a h*lye gyökér vagyok táblát is magukra, na meg a tipikus szőke p*csák, akik két perc és fél mondat alatt képesek az agyamra menni.
Ez nem gyűlölet, szimplán irritálnak.
Most konkrétan emberekre vagyok kíváncsi kedves két utolsó :) az általatok említett esetben mindenki úgy érez mint Ti.
Nekem sok ilyen van,én kegyetlen indulatot tudok érezni egy-két ember iránt akit nem is ismerek,vagy csak alig.Ha az első (és talán egyetlen benyomásom) az hogy bunkó(pl mert nem köszön) akkor hihetelen haragot érzek iránta,legszívesebben elintézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!