Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szoktatok érezni kora reggeli...

Szoktatok érezni kora reggeli lét-félelmet?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 13. 06:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
* nekem is volt/van ilyen időszakom.
2012. ápr. 14. 08:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Minden reggel így ébredek.Rettenetes és nem tudok ellene tenni mert az alvás és az ébrenlét közötti szakaszban jön és akkor még nem vagyok kész arra,hogy lerázzam .És le is taglóz fogva tart a félelem.Vannak rosszabb és elviselhetőbb időszakok.A rosszabb amikor az érzéssel izzadás is és hasgörcsök kapcsolódnak ezért a wc-n kezdem.

Az elviselhetőbb időszakban hamarabb tudok teljesen éber lenni az alvásból és ezzel lerövidítem a lelki szenvedést.

2012. ápr. 14. 19:04
 13/14 Elsa ***** válasza:

A félelem érzete egyre nő a világban. Ha már ébredéskor rád tör, mondd el a következő pár mondatot, s elmúlik, meglátod:

"Úr Jézus, szükségem van rád. Hiszem, hogy megváltottál, meghaltál értem a kereszten és elvetted minden betegségemet, félelmemet. Köszönöm, hogy bűntelen életet éltél, ezért feltámadtál. Hiszem, hogy te vagy az Élet Ura és mindenek felett való Király. Köszönöm, hogy feltámadok én is, s már most ebben az életben az új életemben járhatok. Segíts nekem, Jézus, hogy győztes lehessek ! Ámen"

-

Isten adjon neked békességet a szívedbe!

:)

2012. ápr. 15. 14:36
 14/14 vaszily katalin ***** válasza:
neke is szokot leni ilyen néha reggel.s este is.de általába csak ha kikapcsol az agyam,vagy tulpihent vagyok.volt ez még mikor hajnalba kellet felkelni hogy beérjek a munkahejre na akor aztán igazán volt.szerintem szorongás s magány meg a monomitás okoza.
2012. ápr. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!