Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Biorezonanciával tejallergiás,...

Biorezonanciával tejallergiás, vérvétellel nem. Tejtől hasmenés. Megvonjam a tejet vagy ne?

Figyelt kérdés
Bio nő szerint fél év zéró tejtermék, kezelések, s akkor okés lesz. Vagy elég, ha azt nem adok neki, amitől hasmenéses? 18 hónapos baba
2013. febr. 7. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biorezonanciával?? Hát nemtom, alapjában véve én ezer százalék a vérvételnek hinnék, de ez esetben leginkább a saját tapasztalatomnak, miszerint nem tesz neki jót a tej. Nem kell tejfehérje-allergiásnak lenni, elég a laktóz-intolerancia.
2013. febr. 7. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy ha a tejtől, tetermékektől hasmenése van, akkor szinte tök mindegy, milyen vizsgálat mit mond, diétát tartanék.

Jaj, bocsánat, a kérdésed az, hogy járjatok- e a bionéni kezelésére? Erre csak azt tudom mondani, hogy ha hiszel benne, akkor igen. Végtére a tünetek, tapasztalatok alátámasztják az ő vizsgálatának az eredményét, szóval olyan nagyot nem tévedhet. Már ha tutifix, hogy a tetermékek okozzák a hasmenést. Azt próbáltátok már, hogy három hétig nulla tejszármazékbevitel? Ennyi idő után ürül ki a szervezetből, és ez után ha újra adsz neki tejterméket, és megy a hasa, akkor allergiás rá. Ha ez idő alatt is megy, akkor valami más lesz a ludas. Szóval talán én most elkezdenék egy záró tejszármazékos diétát, három hétig, utána teszt. És ha újból megy a hasa, akkor mennék a kezelésre.

2013. febr. 7. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is érdemes lenne próbálkozni. Én is eddig a tejre fogtam, hogy akkor megy a hasa a gyereknek. AZtán most úgy néz ki, hogy lisztérzékeny - pedig tejet ritkán kapott, kenyeret minden nap. Ehhez képest a hasa csak néha-néha ment...

Egész biztos, hogy tejtől van hasmenése?

2013. febr. 7. 23:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Továbbra is agyalok. Először megpróbálom talán, hogy azt veszem el, amitől menni szokott a hasa, s ha utána is megy, akkor nem azoktól volt.S akkor elszánom magam a nagy lépsre, hogy az összes tejterméket, tápszert mindent elveszek. Gondoltam kipróbáljuk a laktózmentes tápszert, joghurtot..aztán kiderül..
2013. febr. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!