Biorezonanciával tejallergiás, vérvétellel nem. Tejtől hasmenés. Megvonjam a tejet vagy ne?
Azt gondolom, hogy ha a tejtől, tetermékektől hasmenése van, akkor szinte tök mindegy, milyen vizsgálat mit mond, diétát tartanék.
Jaj, bocsánat, a kérdésed az, hogy járjatok- e a bionéni kezelésére? Erre csak azt tudom mondani, hogy ha hiszel benne, akkor igen. Végtére a tünetek, tapasztalatok alátámasztják az ő vizsgálatának az eredményét, szóval olyan nagyot nem tévedhet. Már ha tutifix, hogy a tetermékek okozzák a hasmenést. Azt próbáltátok már, hogy három hétig nulla tejszármazékbevitel? Ennyi idő után ürül ki a szervezetből, és ez után ha újra adsz neki tejterméket, és megy a hasa, akkor allergiás rá. Ha ez idő alatt is megy, akkor valami más lesz a ludas. Szóval talán én most elkezdenék egy záró tejszármazékos diétát, három hétig, utána teszt. És ha újból megy a hasa, akkor mennék a kezelésre.
Szerintem is érdemes lenne próbálkozni. Én is eddig a tejre fogtam, hogy akkor megy a hasa a gyereknek. AZtán most úgy néz ki, hogy lisztérzékeny - pedig tejet ritkán kapott, kenyeret minden nap. Ehhez képest a hasa csak néha-néha ment...
Egész biztos, hogy tejtől van hasmenése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!