1/6 anonim válasza:
az én dokim gyerekkoromba mindig főtt rizst meg répát banánt javasolt. de azóta már biztos van jobb ötlet is :)
2/6 Baranka válasza:
Ét csokit egyen szerintem. Állítólag az befogja kis hasukat.
3/6 anonim válasza:
smecta, sok folyadék, lájtos kaja.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem túl sűrűn van hasmenése, akkor ne adj neki semmit. A bacik a hasmenéssel távoznak a szervezetéből. A lényeg, hogy nagyon sokat igyon.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. jan. 27. 19:08
6/6 anonim válasza:
3,5 évesem van hasmenéssel... főtt krumpli, rizs, répa, ét csoki, ropi, bake rolls (pirítós), alma, banán, almalé, tea... minden, ami hasfogó.
Tej semmi esetre sem. Minél többet igyon.
Van itthon smecta, de a mi dokink nem szokta ajánlani a hasfogót, mert aminek ki kell jönnie, az jöjjön ki -alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!