Sofiel kérdése:
3,5 évesnek mit adjak hasmenésre?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak 5 napja megy a hasa (vírus), eszik-iszik, nincs kiszáradva, diétás kaját adok neki meg Smecta-port, de nem múlik és nem is javul. Szenet próbáltam adni, de nem tud még tablettát lenyelni. Mit tanácsoltok? (Dokinál voltunk első nap, annyit mondott, hogy van ilyen járvány, diétázzon.) Köszi!2011. márc. 27. 20:09
1/9 anonim válasza:
Sárgarépa, alma. Holnap feltétlen mutasd meg az orvosnak. Én nem is vártam volna vele ennyi ideig.
2/9 anonim válasza:
A széntablettát porrá lehet törni, és belekeverni egy kevés vízbe. Fekete csoki, répa
3/9 anonim válasza:
Vegyél neki bonolactot,van gyerekeknek való is.
Egyik ismerős kigyerekének sokszor volt hasmenése(külföldön élnek)és hazajött és itt ezt ajánlották neki és amiota ezt eszi a pici meggyógyult.Helyreállitja a dolgokat.Amúgy én a felnőttjét használom amikor kell és nekem is bevált.
4/9 anonim válasza:
1 teáskanál cikória (ez koffeinmentes), vagy valami májas kaja, ha szereti a májat.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A gyerek egyébként jól van, nincs rosszul, nem lázas, nincs életveszélyben, csak naponta kétszer kakil, folyósat.) A Bonolactot nem ismertenm, mi Normaflore-t szoktunk használni, de ez is inkább a bélflóra helyreállítására való, ha jól értem, nem?
2011. márc. 27. 21:00
6/9 anonim válasza:
Hasmenésre is jo meg helyreálitja a bélflorát.Szóval jo mindenre,az jo még benne h ártani nem árt.Sőt még inmunerősítő is.Ha szorulása van valakinek akkor arra jo ha hasmenés akkor arra,szóval normalizálja a székletet.
7/9 anonim válasza:
Normaflore, Lactiv.
Ahogy az első is írta: sok alma, sárgarépa :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Voltunk orvosnál, azt mondta, ne adjak székletfogót, mert jobb ha kiürül a bélrendszerből a kórokozó. Rizst és répát adjunk főve (mindkettő gyógyít is), és kapjon Normaflore-t. Szerencsére már javul a helyzet. Mindenkinek köszi, a többi tanácsot is eltettem :)
2011. márc. 28. 22:07
9/9 anonim válasza:
A Lactiv semmit sem ér. A Normaflore az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!