Hasmenésre kefír most akkor jó vagy rossz? A háziorvosom és az ügyelets orvos mást mondott.
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 14:51
1/10 sine.lacrimna válasza:
hát szerintem nem jó.
diéta jó:főtt krumpli,rizs,répa.
pirítós,tea,ropi.
Majd akkor egyél joghurtot ha már nem megy a hasad.
2/10 anonim válasza:
közben: rossz
utána: jó
Közben csak erősíti a hasmenést
utána viszont segít helyreállítani a bélflórát
3/10 anonim válasza:
Én 4 db széntablettát szoktam bevenni, ez bezárja a baktériumokat, így nem tudnak szaporodni. Gasztro 825 port szinte folyamatosan fogyasztok, mert érzékeny a belem. /probiotikum/
4/10 anonim válasza:
Mitől volt hasmenésed-ez a válasz. A kefír semmiképpen sem lehet jó, mert gomba van benne, egyben savasít. A joghurtról már inkább el tudom képzelni, hogy helyreállítja a blflórát....ha mondjuk töb litert megiszol. Vegyél inkább normaflore-t, ha a hasmenésed már elmúlt. Addig meg szedd be, amit az orvos előír(ne kefírt)
5/10 Vérszomjas pandamaci válasza:
nem jó, ahogy az elsők írták.
Hasmenés alatt pirítós, krumpli, almakompót, ropi, na meg Normaflore.
6/10 anonim válasza:
vérszomjas pandamacinak: coli fertőzés esetén pl. egyáltalán nem ehet (ld. uborkavész No-ban)
7/10 anonim válasza:
*Én 4 db széntablettát szoktam bevenni, ez bezárja a baktériumokat, így nem tudnak szaporodni.
De, tudnak. Ráadásul gyulladást is okozhat, ha nem jön ki, aminek ki kell.
8/10 AnnAmbrus válasza:
Legalább egy napig csak teázni kell(sok orosz vagy kínai fekete tea),aztán száraz piritós és banán (csodálkozni fogsz). Azután a rízs is jó. Tejterméket csak akkor ehet, ha már elmúlt a hasmenés.
9/10 anonim válasza:
Mindenki okosnak sőt orvosnak érzi magát, de 90% baromság. A savaslugos ökörséget meg a kínai gyökérséget ne is hallgasd ha tényleg beteg vagy elárulom 2011et írunk a gyógyszereket nem egy kémikus találta ki hanem a nagybecsű fekete teának meg az anyámkínja joghurtoknak a hatóanyagai vannak pontosan beállítva bennük. Másrészt meg úgy beszéltek róla mintha hónapokig tartó hasmenés lenne. Ez egy hülyeség, pár napig semmit se egyél, aztán ha 4-5 nap után minden folyadékot kifosol még a vizet is akkor GO kórház kapsz 3 infúziót 2 nap alatt és boldogan hazajössz, ha meg komolyabb a bajod akkor jobb ha eleve kórházban vagy.
10/10 anonim válasza:
Ehetsz, de akkor számits arra, hogy az egész napot a WC-n fogod tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!