Hasmenés hányás vírus, mennyi idő alatt ment át a gyermekeden? Adtál neki valami gyógyszert? Mennyi diős volt mikor megkapta?
Pár nap alatt ment át a fiamon. Körülbelül 1 éves kora körül történt.
Diétás ételeket kapott, meg sok folyadékot, illetve Normaflore-t, mivel egy ilyen betegség károsíthatja a bélflórát, illetve a hányásra orvos írt fel neki hányás elleni kúpot, illetve utána, mikor elment a hányás, akkor pedig egy olyan port kellett adjak, ami visszapótolja a szervezetébe azokat az ásványi anyagokat, amik távoztak a betegség során a szervezetéből.
Két hete kapta el utoljára. Előtte valamikor egy évesen, de akkor nem hányt.
Most csütörtök reggel hányt, utána még kétszer, ebből egy csak egy kortynyi volt.
Utána másnap ment a hasa, szintén háromszor. És ennyi volt. Kapott Normaflore-t, meg kiváltottam egy Daedalonetta kúpot, de az nem kellett.
Megúszta ennyivel. Én nem, elkaptam tőle, közel 24 órán keresztül hánytam, meg közben néha ment a hasam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!